بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلاریزش موی شدیدداشتم فک کردم کم کاری دارم آزمایش دادم نداشتم ولی کم خون بودم الان چن وقتیه قرص ایزن پلاس استفاده میکنم خیلی خوب شدم حتی وقتی موهاموبا شدت شونه میزنم یه کم بیشترازشون درنمیاد ولی قرص بیوتین خارجیم میگن خوبه
باز قرصش خوبه......بیوتین اثر زیادی داره من که زیاد دیدم اثرشو تو ضخامت و رشد موهام....من کپسولشو میخورم....البته جدیدا تو ناحیه فک و چانه ام حوش زدم که با تحقیقاتی که انجام دادم منوجه شدم برای بیوتینه...چون حد مصرفش که بالا بره آدم تو ناحیه فک جوش میزنه...چه جوشایی.....فعلا قطعش کردم تا حداقل دیگه جوش نزنم
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. انتقالی شغلیمو گرفتم و نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.
سلام دوستم اره مطمین باش اثر میکنه ،،من تو اون تاپیک هم گفتم شوهرم ارثی کچلی داره و از ۲۰سالگی کچل میشن هم باباش و .....جوری بود شب میخوابید صبح روی تخت پر از مو بود وحشتناک میریخت موهاش یعنی خییییییییلی زیاد چون ارثی هم بود خلاصه چندین بار زد اولش فکرکرد اثر نمیکنه ولی بازم مرتب زد ک کم کم نتیجه گرفت چندتا دیگه از دوستامم امتحان کردن نتیجه گرفتن ،ولی فکرکنم شما هم خیلی چون ریزش مو داری بعد چهار یا پنج بار مطمین باش حتما حتما نتیجه میگیری انشالله
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊