2777
2789

لطفااز این رمان آبکیا نباشه

قلم خوب وقوی داشته باشه

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه عضو شدم

خوش اومدین

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بادبادک باز از خالد حسینی

پرفروش ترین کتاب سال بوده

زنان را تشویق می‌کنم که یک لحظه به بدن‌هایشان ( سایز و شکل و اندازه‌اش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهداف‌شان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدن‌هایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدف‌ها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل
ایرانی یا خارجی؟؟؟

فرقی نداره

خو چه جور رمانی دوس داری ،فلسفی،عاشقانه،کلاسیک،معنا گرا ،تخیلی ایرانی خارجی؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤