2777
2789

سلام عزیزان

ببخشید سوالم اینه که اگه بوتاکس پیشانی انجام بدم،اولا هزینه ش چقدره دوما چند وقت یک بار باید برم تزریق کنم دوباره؟و همیشه باید برم تا آخر عمرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از 6 ماه تا 1 سال اثرش کم میشه. بیشتر از 6 بار هم دیگه نمی زنن. اگه ماساژ بدی پوستت سفت میشه نیازت به بوتاکس کم میشه. وقتی بره هم رو زیبایی تاثیر بد نمی ذاره.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
بعد از 6 ماه تا 1 سال اثرش کم میشه. بیشتر از 6 بار هم دیگه نمی زنن. اگه ماساژ بدی پوستت سفت میشه نیا ...

یعنی بعد از تزریق ماساژ بدم؟هزینه ش چقدره برا هر بار تزریق؟

یعنی بعد از تزریق ماساژ بدم؟هزینه ش چقدره برا هر بار تزریق؟

نه میتونی فقط ماساژ بدی ولی مرتب. هفته ای یک بار. حالا تو خونه یا سالن ماساژ فرق نداره. فقط باید یاد بگیری. واسه تزریق هم من قبلا انجام دادم تو ارزونی 200 شد. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
من هفته قبل کردم یک و دویست ولی همه جا پونصد هست شش تا هشت ماه می مونه  مجبور نیستی بری دوبا ...

این ک دوستمون گفت تا ۶بار بیشتر نمیزنن درسته؟یعنی فقط میشه ۴۲ ماه استفاده کرد؟۶تا ۸ماهه

این ک دوستمون گفت تا ۶بار بیشتر نمیزنن درسته؟یعنی فقط میشه ۴۲ ماه استفاده کرد؟۶تا ۸ماهه

نه فکر نکنم 

چون مادرم تا الان ده بار بیشتر بوتاکس کرده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی