2777
2789
ساعت مچی 400 تومنی نیست آخه اون روز رفتیم بیرون یه ساعت انتخاب کرد 13 میلیون😓😓😓😓 قطعا عطر نمی خ ...

اوه چه خبره ببخشید یه سوال دوست پسرت وضعش خوبه  یعنی تا حالا برای خودش این همه هزینه کرده 

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

همسرم منم ارديبهشتيه. اولين سال تولدش، ٣،٤ روز بعد از نامز كردنمون بود. هنوز خيييلى باهم رودروايستى دايشتيم. قرار بود بيان خونمون برام عيدى بيارن، منم يه ادكلن با هزار خجالت بهش كادو دادم. سال بعد تولدشو تو رستوران گرفتم و كيك خريدم و خانواده ها رو دعوت كردم و سورپرايزش كردم. سال بغدشم كه ازدواج كرديم، تو خونه براش يه جشن مفصل گرفتم.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریش تراش مارک خوبی مدنظرت هست که بهم معرفی کنی؟  پیراهن و لباس نظرتون چیه؟ واسه تولد خوب نیست؟

اگه اهل دویدنه چرا براش ست ورزشی نمیخری بپوشه بره ورزش 😎😎

بزار مارک ریش تراش برات میپرسم

کروات

ساعت 

کفش

کت تک 

پیراهن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اوه چه خبره ببخشید یه سوال دوست پسرت وضعش خوبه  یعنی تا حالا برای خودش این همه هزینه کرده

آره وضعش خوبه بهترین ها رو برای خودش می خره هیچی هم کم نداره همینه کارمو مشکل کرده😞

ست ورزشی برم از نمایندگی اینا بخرم؟ 400 تومن هست اصلا؟ شما تهرانی؟

اره من تهرانم ولی نمایندگی سراغ ندارم من خودم  اهل بازارم میرم میچرخم میخرم

علایقشو بشناس ببین چیا دوس داره ، ی چیزی در رابطه با همون بخر ، خیلی خوشحال میشه ، 

منم همینو بهش گفتم مثلا شوهر من عاشقه ابزاره چون مربوط به کارشم هست همیشه میگه برام ابزار بخر 😐😄

ب نظر  من بی خیال ریش تراش شووو

اخههه ریش تراش واسه دوست پسرر؟؟؟

بعدم من همیشه پیشنهادم اینه با توجه ب هزیته ای ک میخوای بکنی ی چیزی بخر ک تو نوع خودش آس باشههه

مثلا کتونی ۴۰۰ تومنی قطعا برند نیس ی کفش معمولیه 

پیشنهاد من کیف پول چرم اصله 

ی چرم شترمرغ چرم مارال داره ک خیلییی شیکه 

و ی گل رز جاویدان