2777
2789

من این تاپیک رو میزنم چون شاید سوال خیلی ها باشه. من خیلی توی اینترنت دنبال جواب سوالام گشتم ولی چیزی بهتر از تجربه بقیه نیست.

قبل از عقب افتادن پری چه علائمی داشتید و بعد فهمیدید باردارید؟؟ لکه بینی، درد سینه، حالت تهوع، درد زیر شکم مثل پری، خواب آلودی و خستگی، کمر درد... اینا رو شاید همه بدونند. میخوایم از تجربه ها بشنویم.

شمایی که بعد فهمیدید باردارید، قبل از عقب افتادن پری چه علائمی داشتید؟؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

من از حال روحیم فهمیدم بار آخر رو    بیقرار بودم   اتفاقا احتمال اینکه باردار باشم تو اون ماه کم بود با اینحال ۹ روز مونده به پریود بیبی مثبت شد 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

خواب آلودگی خستگی وبی حالی قبل ازموعدپرییعنی حدودایک هفته قبل ازپری شروع شدوشبی که فرداش قرارشدپری بشم بی بی چک مثبت شد

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد، وقتی فعالیت سنگین میکردم یا بالارفتن پله، رد شدن از روی دست انداز با ماشین و... دلم لحظه ای تیر میکشید..

۴روز قبل موعدم بیبی مثبت شد سسنه دردم واسه بعد موعد بود..

فقط اینی ک میگن عین پریودیه واسه من اصلا اینطوری نبود..انقدر حسم متفاوت بود ک مطمئن بودم باردارم

🧡

منم با ماه های گذشته علایم م متفاوت بود

خیلی مفصله

تو تاپیکام هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

به نظر من ازنظر علمى واقعا توى اين زمان قبل از موعد،حرف زدن از علائم خنده دار هست چون جنين اونقدر كوچك و تغييرات هورمونى اونقدر هنوز ضعيفه كه ميشه گفت احساس علائم بيشتر تلقين و خيال هست.