2777
2789
تیروید ک چیزی نیس همه دارن.پلی کیستیکم الان انقدر،ریاد شده ک تقریبا عادی شده و خیلیا پلی کیستیکن و ز ...

عحولم؟ عزیزم من ده ساله ازدواج کردم چهاربارم سقط کردم 

میشه بگی عجله اش کجاست؟ 

ده ساله دکترها دارن مارو تاب میدن

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزندخواندگی یه راه حل خیلی خوبه که انتخاب کردی. ثوابشم خیلی زیاده. بعد از اون بچه بی سرپرست که بیاری، خودت هم بچه دار میشی. موانعشم که کم کردن.

واسه فرزندخواندگی  چه مشکلی پیش اومده که نشده؟ همسرت موافق نیست؟

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
من فکر کردم شما میگی دوماهه اکی داده دکترت. چرا ای وی اف نمیکنی خب؟

میگن نیازی نداری، میگن خودت میتونی باردار شی، ده ساله هر دفعه یه حرفی میزنن حتی نمیگن مشکل چیه

...
میگن نیازی نداری، میگن خودت میتونی باردار شی، ده ساله هر دفعه یه حرفی میزنن حتی نمیگن مشکل چیه

عزیزم من دوماه اقدام کردم نشد رفتم ای وی اف البته ناموفق بود.شمام اگه،شرایطت اینطوره معطل نکن سنت بیستربالا بره هی مشگلات ادمم بیشتر میشه و کیفیت تخمک کم میشه

فرزندخواندگی یه راه حل خیلی خوبه که انتخاب کردی. ثوابشم خیلی زیاده. بعد از اون بچه بی سرپرست که بیار ...

چرا همسرم هم موافقه، هیچ مشکلی نداره، اینجا رفتم اقدام کردم میگه ما بچه بی سرپزست نداریم ، بد سرپزست داریم هر وقت سرپرستش مشکلش خل شد ازتون میگیریم 

آخه اینجوری چه فایده داره؟ 

...
عزیزم من دوماه اقدام کردم نشد رفتم ای وی اف البته ناموفق بود.شمام اگه،شرایطت اینطوره معطل نکن سنت بی ...

آی وی اف چطور بود؟ سخت نبود؟ اون مرحله تخمک کشیش مشکل نداشت؟ 

...
آی وی اف جزور بود؟ سخت نبود؟ اون مرحله تخمک کشیش مشکل نداشت؟ 

نه اصلا خیلی راحته اما امپولاش زیاده یکم من سر امپول اڋیت بودم.معطل نکن چون شما سنت میره بالا.خیلی مشگلای دیگم پیش میاد به قول مامانم ادم خشک میشه.اگرم رفتی جای خوب برو.اگه تهرانی ابن سینا برو

نه اصلا خیلی راحته اما امپولاش زیاده یکم من سر امپول اڋیت بودم.معطل نکن چون شما سنت میره بالا.خیلی م ...

الانم تحت نظر ابن سینام، بهم گفت بخوای آی وی اف کنی هفده تومن میشه، تازه شش ماه پیش 

الان هزینه اش چقدر میشه؟

...