2777
2789
عنوان

یه خورده حالم بهتره

397 بازدید | 8 پست

هفته پیش حالم خیلی بد شد و اورژانس اومد ، یسری کارا انجام دادن ولی چون حالم خوب نشد بردنم بیمارستان ، حمله ی عصبی بود که قلبم رو دچار مشکل کرده بود . قرار بود از مادر مراقبت کنم ولی دو روز سربارشون بودم ، کسی که اسما شوهرمه زنگ که هیچی یه پیامک هم  نفرستاد حالم رو بپرسه با این که آنژیوکت و دستمال های خونی  روی ظرفشویی مونده بود . بعد دو روز که برگشتم هم باز هم بی محلی هاش موج میزد ، باهاش یه خورده دعوا کردم و چند روزه از خونه اومدم بیرون و باز هم کاملا بی توجه

من از بی توجهیش ناراحت نیستم دیگه خیلی خوشحالم و مصمم برای طلاق ، خانوادم هم عمق فاجعه رو درک کردن 

فقط ناراحت آبروشون هستن و من هم که در ۲۲ سالگی قراره ان شاءالله مطلقه بشم 

می دونم زندگی باهاش فایده نداره

ازش متنفرم

(کسایی که تاپیک های قبلیم رو دیدن می دونن که ایشون مشکل جنسی دارن ولی اصلا به روی خودشون نمیارن و فقط من رو آزار میدن

بعد هشت ماه زندگی من باکره ام   )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ باکره ای جداشو برو پزشک قانونی نامه بهت میدن ک باکره ای بعدشم راحتتتتت اسمشم از شناسنامه ات میتونی پاک کنی

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

هیییچ فرقی با ی دختر مجرد نخواهی داشت😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

خودتو خلاص کن. من از طلاق اصلا خوشم نمیاد. ولی با وضعیت تو طلاق بهترین راه حله. خدا بزرگه. ایشاع الله باز یه عادم خوب سر راهت قرار بگیره. 

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.