2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودشون اهمیت میدن وبخودشون میرسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 91 پست
نه زیاد من که تغییر زیادی حس نکردم ولی سینمو خوب جمع کرد شایدم چون سفت میکنهبزرگ بنظر میاد

من فک کنم تا موقعی ک استفاده کنی خوبه ولی بعد از اینکه قطع کنی دوباره برمیگرده و اثرش ازبین میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از آرایش هیچی بلد نیستم.خجالت میکشم بپرسم از کسی.پوستمم گندمیه.چندتا لک هم دارم.نمیدونم چجوری بپوشونم.البته بگم نمیخوام ارایشم واضح باشه..میخوام خیلی طبیعی رو پوستم باشه.کسی بلده کمک کنه.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..

وااای مرررررسی بابت وقتی که گذاشتی ممنون خانوووومی❤❤❤❤

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
كرم هست كرم پودر نيست اينو عمه م براي تولدم امسال١٦سالگي هديه داد به من

عزیزم ینی اینو شبا میزنی واسه تقویت پوستت؟!

خوب شد گذاشتی اینجا وگرنه داغون میکردی پوستتو 

این کرم پودره، روشم نوشته خیلی واضح

منم بهت بگم ک یه پیاز رنده کن واز صافی ردش کن ابشو هر روز به پوست صورتت بزن واقعا عالیه و سفید وتمیز ...

عزیزم زیاد زدنش خوب نیس پوست صورتتو نازک  وحساس میکنه

هر بار این درو محکم ببند برو

یک ساعت قبل آرایش به صورتت کرم آبرسان نیوا بزن خامه ایش رو نعععع هااااااآبرسان.کرم پودر استار لوکس عاااالیه واسع کسایی که حرفه ایی نیستن.پنکیک دوسه بزن اگه معمولیه شماره یک اگه سبزه یاگندمی شماره دو پنکیک دوسه یکم تیرس.مدادروغنیتو قبل استفاده یکم خعععلی کم زیر فندک یا کبریت روشن بگیر.لباتم وازلین بزن یکم بادستمال کاغذی تپ تپ پاک کن رژکمرنگ ونوت رو ب کل لبت بزن رژ پررنگ رو به وسطای هردولبت بزن.گوشه چشم وداخل چشمتم مداد سفید بکش

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

ببخشید متوجه نشدم چیو ریپلای کنم🤔🤔🤔