2821
2789

عزیزم آدرس بده تا براتون مرغ بفرستم😍؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

يه غذايي هست با بادمجون و گردو واي محشره البته من دو نوعش رو خوردم يبار تو اصفهان كه مثل بادمجان شكم پاره بود محشر بود يبار هم چابكسر مادر دوستم درست كرد مثل خورش بود واي كه چقدر خوشمزه ود اصلا گوشت و مرغ هم نداشت

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

من زياد تخصص ندارم ولي خيلي غذاهاي بدون گوشت و مرغ هست

باقلا قاتق درست كن باقالي خيس بده از اينا كه باهاش لوبيا پخته درست ميكنن بعد كه خوب خيس خورد پوست بكن  فقط بيشتر از يك روز نبايد بمونه تو اب وگرنه ديرپز ميشه

تو ديگت روغن بريز و زردچوبه باقالي و شويد خورد شده يا شويد خشك با چند تا حبه سير تفت بده بعد دو ليوان اب بريز بزار اروم بپزه اخر سر هم تخم مرغ بزن روش

با بادمجون هم خيلي چيزا ميتوني درست كني شش انداز هم خوشمزه ميشه  

انار بيج گوشت قلقلي ميخواد اينم كه محشره

ديگه تو اين دور و زمونه و اقتصاد ناجور مهمونا بايد توقعشون رو بيارن پايين 

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

سلام

غذای فانتزی بپزین مثل پیتزا یا سوفله ماکارونی، با قارچ و سیب زمینی و....

اگر گوشت دارین و مشکل نبودن مرغه، خورش کدو رو پیشنهاد میدم خیلی خوشمزه است

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)