2789
عنوان

تو این سال جدید

143 بازدید | 15 پست

سال نو همگی مبارک 

اونایی که خدا همیشه نگاتون می کنه به دعاهاتون نه نمیگه لطفا برای منو شوهرمم دعا کنید امسال بچه دار بشیم سال دیگه همین موقع بچه به بغل باشیم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت خدایا خودت مواظب پسرمون زندگیمون باش فالله خیر حافظا وهو ارحم الراحمین🙏

الهی آمین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بهتر میدونه چی چرا باید باشه و نباشه

تسلیم بودن شیرینه

دعای من گناهکار هم هست و امیدوارم به خواستتون برسید

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
آمییییییییییییییییییسیسسن 👪👪👪👪👪👪👪👶👶👶👶👨👩👧👦 و البته 💩💩💩😷😷😷

ممنون ولی اون پایینیا 😏😄

خدایا شکرت خدایا خودت مواظب پسرمون زندگیمون باش فالله خیر حافظا وهو ارحم الراحمین🙏
خدا بهتر میدونه چی چرا باید باشه و نباشه تسلیم بودن شیرینه دعای من گناهکار هم هست و امیدوارم به خو ...

درسته حرف شما من فقط التماس دعا کردم ممنون 

خب آخه نی نی ها زیاد پی پی میکنن.😂😂😂😂 ایشالا همینجا خبر بارداریتو بخونم.🙏🙏🙏🙏

آره می دونم 😆😆ولی من دوست دارم 😍😍انشالله عزیزم ممنون❤❤❤❤❤❤🙏🙏