2777
2789
عنوان

بیاین بگم خونه مادر شوهرم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 30 پست
دقیقا مادرشوهرم خیلی هم خوب باشه اخرش یه جمله میگه با اون صداش تا گند بزنه به شب خوب آدم

زنیکه‌.تا حالا خیلی احترام میذاشتم بهش ولی گه زد به اعتبارش بااین رفتار.به شوهرم گفتم دیگه نمیام جایی که سلامت بچم واسشون مهم نیست.فقط نگام میکرد میگفت باشه.

زنیکه‌.تا حالا خیلی احترام میذاشتم بهش ولی گه زد به اعتبارش بااین رفتار.به شوهرم گفتم دیگه نمیام جای ...

حالا خونه پدر ماد منیم یکاری میکنن شوهر من بهش خوش بگذره و حالش خوب باشه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر مستقیم توضیح بده براشون.. مثلا حرف بنداز که فلانی مریض بود منم دیگه مجبوری رفتم تو اتاق این بچه(ینی بچه خودت) به هوای من میموند پیش اینا یوقت میگرفت. 

حالا ما بزرگا که نمیگیریم 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سرخك گرفته اورده اونجا بچه رو! چه بي فكر و راحت

حسوده وحشتنااااک.حالا جالبه اگه بخوای باهاش روبوسی کنی خودشو میکشه کنار میگه ببخشید سرما خوردم.همیییشه! بعد بچه های مریضشو اورده ۴ ساعت گذاشته رفته.خودش به درک.بدبخت بچه اش که بجای استراحت الاخون والاخونن

باورت میشه یه بار من یکم با دومادشون صحبت کردم یکم خندم گرفت داشت یواش به دخترش میگفت میخاد خودشو نش ...

مادر‌ شوهر‌ من‌  فقط‌ به‌ پسرش‌  نشون‌ میده‌ که‌ مظلومه‌  من‌ بد‌م‌  .

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

یه همچین مدلایی که واسه اینکه به هوای ت بچه ت نیاد بیرون نگیره موندی تو اتاق که به هوای تو بمونه نیاد بیرون

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

غیر مستقیم توضیح بده براشون.. مثلا حرف بنداز که فلانی مریض بود منم دیگه مجبوری رفتم تو اتاق این بچه( ...

غیر مستقیم چیه؟ بهشون مسیج داد شوهرم نیارین بچمون مریض میشه اصلا انگار نه انگار! من بیشتر موندم تو رفتار مادرش!! از جاریم که توقع شعور ندارم کلا

حتا شوهرم اومد گفت میدونم حق باتوئه. بااینکه خیلی به مامانش مینازید.جاری بیشعورم نمیشه یبار فتنه درس ...

كلا كارشونه، البته جسارت به همشون نميكنم، اما مادرشوهر منم تا شر به پا نكنه ، تا اشكمو در نياره سر جاش نميشينه

حسوده وحشتنااااک.حالا جالبه اگه بخوای باهاش روبوسی کنی خودشو میکشه کنار میگه ببخشید سرما خوردم.همییی ...

استارتر تو هم يه بار تيكه بندا  بهش، سلام و عليك كردي بگو عزيزم خداي نكرده مثل هميشه سرماخورده اي و روبوسي ممنوعه؟ بعدشم منتظر جوابش نمون، برو با نفر بعد روبوسي كن

استارتر تو هم يه بار تيكه بندا  بهش، سلام و عليك كردي بگو عزيزم خداي نكرده مثل هميشه سرماخورده ...

نه بابا اصلا باهاش هم کلام نمیشم... یه دست خیلی کوتاه میدم میگم سلام خوبین...همین

كلا كارشونه، البته جسارت به همشون نميكنم، اما مادرشوهر منم تا شر به پا نكنه ، تا اشكمو در نياره سر ج ...

رفته گرفته خوابیده هنوزم حاضر نیست پاشه! شوهرم ده بار رفته منتشو بکشه بازم کوتاه نمیاد.منم دارم از فرصت استفاده میکنم به شوهرم میگم برو نازشو بکش مامانته! طفلک خیلی با نگاهش ازم قدردانی میکنه😄 منم عجب شیطانی ام!