2777
2789
عنوان

میشه دعا کنین برای من

42 بازدید | 8 پست

یکی‌رو دوست دارم میخوام این حس دوطرفه بشه😔😔😔 

عشق باشه تو زندگیم 

لطفا 

به قلبای پاک شما خیلی اعتقاد دارم 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا ک نمیشع کسیو عاشق کرد😑 ولی امیدوارم اگ قسمتته با هم ازدواج کنید

ازدواج نمیخوام 

نگفتم با دعا حتما میشه ولی خب دعا هم انرژیه مثبته و خیلی انرژی قوی هست و اگه اعتقاد داشته باشی تاثیر داره 

من این حرفو میگم چون یه برخوردایی از اون دیدم که خودمو شاید دلخوش کردم ولی احساس میکنم بی میل نیست 

مرسی عزیزم امیدوارم تو هم هرچی در آرزوته برات اتفاق بی افته 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
خدا به قلبت نگاه کنه  حاجت روا بشی

مرسی عزیزم 

و همچنین شما 

ایشالا که عاشقت بشه و کنار هم خوشبخت باشین گلی ... التماس دعا

مرسی عزیزم ایشالا شما هم به آرزوتون برسین