2777
2789
عنوان

درمان بواسیر با حجامت

3465 بازدید | 11 پست

سلام دوستان هرکی از درد بواسیر رنج میبره حتما باید حجامت ساکرال انجام بده تا خوب بشه قبل از حجامت ساکرال حجامت عام هم باید انجام داد و باید پیش شخصی باشه که کاربلد باش حالا هرکس تو هر شهری هست باید یه آدم کاربلد پیدا کنه من ۹ ماه بواسیر  مزمن داشتم بخاطر زایمان و دردای زیادی انجام دادم اما الان ۱ ماه که حجامت ساکرال کردم و به کلی بواسیرم ریشه کن شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من بیچاره خیلی وقتا نمیتونه حتی بشینه خیلی اذیت میشه ممنون که گفتی خوب بشه حتما دعات میکنیم

من خیلی درد داشتم.اما با اینکار خوب شد.اول حجامت عام بعد ساکرال و پیش کسی که قبلا هم اینکارو انجام داده باشه

من پزشک هستم , حجامت هیچ کمکی به درمان بواسیر نمیکنه لطفا اطلاعات غلط ندید و دیگران رو به اشتباه نندازید. تو تاپیک دیگه هم بهتون گفتم این موضوع رو ! شما همین الان عضو شدی و همه پست هات تبلیغ حجامت هستش احتمالا خودت کار حجامت انجام میدی و با این کار داری مشتری جمع میکنی . 

من پزشک هستم , حجامت هیچ کمکی به درمان بواسیر نمیکنه لطفا اطلاعات غلط ندید و دیگران رو به اشتباه نند ...

من معلمم .اما شما نمیدونم هدفت چیه .شاید شما میخوای مشتری جمع کنی

حجامت ساکرال

شما انجام دادی خوب شدی؟من بعد زایمان گرفتم ۶ ماهه دارم از درد ب خودم میپیچم حجامت عام انجام دادم بعد ساکرال ولی فرقی نکردم،شما چند مرتبه حجامت ساکرال کردی؟بعد چند وقت خوب شدی؟ببخشید بیرون زدگیم داشتیداونم رفت؟