2777
2789
عنوان

هفت سینهای امسال نی نی سایتی ها

610 بازدید | 45 پست

سلام به همه خانومااا...پیشاپش سال جدید رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم عید و سال خوبی در پیش داشته باشین  

پارسال یه تاپیک بود که دوستان عکس از سفرهاشون گذاشته بودن که البته فک کنم حالت مسابقه ای داشت..دوستان اگر مایل بودین شمام تو این تاپیک عکس از سفره هاتون بذارین...حالا بعد خودتون نظربدید که مسابقش کنیم یا ن..یعنی سفره ای که لایک بیشتری گرفت فکری به حالش بکنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم از هفت سین جمع و جور امسال ما..

چرا کسی نمیداره 😑

عزیز تاپیک میره پایین باید اپ بشه

رفتم ببینم تو کدوم قسمت از تبادلاته..اصلا پیداش نکردم..    

نمیدونم چطور باید بالا نگهش دارممم..

الان دوباره لینک میذارم تو یه تالار دیگه

عزیز تاپیک میره پایین باید اپ بشه رفتم ببینم تو کدوم قسمت از تبادلاته..اصلا پیداش نکردم..   ...

بروز رسانیشو بزنی بالا میمونه 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز تاپیک میره پایین باید اپ بشه رفتم ببینم تو کدوم قسمت از تبادلاته..اصلا پیداش نکردم..   ...

منم که عین همینو تاپیک زدم بیاید تاپیک من دیگه😭😭

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خانوم گلیا سال تحویل دقیقا ساعت چنده؟؟

1:27 بامداد

منم که عین همینو تاپیک زدم بیاید تاپیک من دیگه😭😭

عه خب من ندیدم تاپیک شمارو..چیکار کنیم حالا؟؟ یه کوچلو دعوا کنیم؟؟  

بروز رسانیشو بزنی بالا میمونه 

نه بروز رسانی فقط برای نشون دادن پیامهای جدیده