سلام خانما. من هفته چهارم فقط ساک و کیسه زرد هست. لکه بینی داشتم دکترم شیاف پروژسترون داد مصرف میکردم 4 روز خوب شدم اما امروز باز لکه دیدم. قهوه ای بود. چیکار کنم دارم میمیرم از استرس
یعنی منم تا هفته دیگه برم دیده میشه خیلی نگرانم میخوام بدونم توی رحم هست یا نه دکتر شیاف نداده
شما رو از پریودی حساب کرده. پریودی دو هفته بزرگتر نشون میده. یعنی در واقع شما دو هفته تون هست. یه هفته دیگه برید مثل من میشه هفته 3 اون موقع ساک نشون میده. البته هفته سه به حساب تخمک گذهریتون نه پریودی
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
انشاءالله که مشکلی نیست و نی نی نازت سالم بیاد بغلت