2777
2789
عنوان

نظر بدین همگی

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان نزدیک ۴ ماهه زایمان کردم و موقع زایمانم همسرم دو روز تو بیمارستان همراهم بودن چون بچه هامو مادرم نگه داشته بودن و مادرم همراهم نبودن.. دوران نقاهت هم توقع داشتم همسرم مرخصی بگیرن و تو خونه مراقبت کنن ولی بهم گفت که مرخصی نمیدن.(مادرم کمردرد داره و چون بچه سومم بود راضی نبودم که برم خونشون و تو زحمت بیفته).. حدود یک ماه بعد زایمانم مادرشوهرم عمل داشتن و برای دکتر بردنشون همسرم مرخصی میگرفت😒بعدش برای همراه ماندن پیش مادرشوهرم بعد از عمل، پدرشوهرم همش توقع داشت که همسر من همراه بمونه(چون برای زایمان من همراه مونده باید برای مادرش هم همراه بمونه تو بیمارستان) و شوهرم همش باهام دعوا میکرد که تو چرا نمیذاری من همراه بمونم؟؟ و بهم میگفت که برو خونه مامانتینا تا من برم بیمارستان بمونم... و بعدش هم به دکتر بردن با سه تا بچه اهمیت نمیده و همش برای مادرش مرخصی میگیره... ایا حق دارم ازش ناراحت باشم؟ مثلا دیروز مامانش رو برده بود دکتر ساعت یازدهدشب رسید خونه کلی باهام مهربونی میکرد ولی امشب منو برده بود دکتر و دوباره ساعت یازده شب زسیدیم خونه کلی سرم غر غر کرد که باید زود بخوابم و بهم میگفت که چرا بچه ها رو زودتر نمیخوابونی؟ اخه سه تاشونم با من میخوابن و خوابوندن سه تا بچهدبه تنهایی واقعا سخته.. الان راضی نیستم همسرم مادرشو ببره دکتر.. من خیلی عروس بدجنسی هستم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ححق داری 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دلتو دریا کن...مهربون باش تا در مهربونی بهت باز بشه عزیزم..مادر جایگاهش خیلی بالاست.من که هر خانم مس ...

چقد مهربونی.. اخه واقعا مهربونی رو نمیفهمن.. مثلا پدرشوهرم توقع داره من  با سه تا بچه خودم پاشم برم دکتر شوهرم منو نبره ولی به زن خودش که میرسه خودش میکشه عقب و از شوهر من توقع داره

دلتو دریا کن...مهربون باش تا در مهربونی بهت باز بشه عزیزم..مادر جایگاهش خیلی بالاست.من که هر خانم مس ...

اتفاقا هر خانوم مسن دیگه ای هم باشه من خودم کمکش میکنم ولی پدرشوهرم خیلی آزارمون میده.. مثلا یه بار همسرم  اونموقعی که باردار بودم بهم گفت خانوم قرصاتو خوردی ؟ پدر شوهرم فوری سر شوهرم داد زد که چرا به زنت اینطوری میگی ولش کن... ولی الان خود پدرشوهرم همش به شوهرم میگه از مامانت بپرس ببین قرصاشو خورده؟ یعنی تا این حد حسود این پیرمرد