سلام دوستان نزدیک ۴ ماهه زایمان کردم و موقع زایمانم همسرم دو روز تو بیمارستان همراهم بودن چون بچه هامو مادرم نگه داشته بودن و مادرم همراهم نبودن.. دوران نقاهت هم توقع داشتم همسرم مرخصی بگیرن و تو خونه مراقبت کنن ولی بهم گفت که مرخصی نمیدن.(مادرم کمردرد داره و چون بچه سومم بود راضی نبودم که برم خونشون و تو زحمت بیفته).. حدود یک ماه بعد زایمانم مادرشوهرم عمل داشتن و برای دکتر بردنشون همسرم مرخصی میگرفت😒بعدش برای همراه ماندن پیش مادرشوهرم بعد از عمل، پدرشوهرم همش توقع داشت که همسر من همراه بمونه(چون برای زایمان من همراه مونده باید برای مادرش هم همراه بمونه تو بیمارستان) و شوهرم همش باهام دعوا میکرد که تو چرا نمیذاری من همراه بمونم؟؟ و بهم میگفت که برو خونه مامانتینا تا من برم بیمارستان بمونم... و بعدش هم به دکتر بردن با سه تا بچه اهمیت نمیده و همش برای مادرش مرخصی میگیره... ایا حق دارم ازش ناراحت باشم؟ مثلا دیروز مامانش رو برده بود دکتر ساعت یازدهدشب رسید خونه کلی باهام مهربونی میکرد ولی امشب منو برده بود دکتر و دوباره ساعت یازده شب زسیدیم خونه کلی سرم غر غر کرد که باید زود بخوابم و بهم میگفت که چرا بچه ها رو زودتر نمیخوابونی؟ اخه سه تاشونم با من میخوابن و خوابوندن سه تا بچهدبه تنهایی واقعا سخته.. الان راضی نیستم همسرم مادرشو ببره دکتر.. من خیلی عروس بدجنسی هستم؟