2777
2789
عنوان

قدیمی های نی نی سایت دیگه نیستن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
من به این نتیجه رسیدم هر چی جلوتر بریم کسایی که عضویتشون قدیمی میشه دیگه خسته میشن از سایت و زیاد بر ...

اره دقیقاااااااا درست میگی 🤗🤗

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏
ولی واقعا از دوستان دوره خودم ظاهرا هیچ کس نیست دیگه😔😔یادش بخیرررررررر، از قبل از باردار شدن با هم ...

ای جانم عزیزم ... 

اون موقعه ها اینجا یه چیز دیگه بود ... الان دیگه نیست 😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی واقعا از دوستان دوره خودم ظاهرا هیچ کس نیست دیگه😔😔یادش بخیرررررررر، از قبل از باردار شدن با هم ...

حیف شد که کم میان

تجربه هاشون میتونست به درد خیلیها بخوره

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
کلوپ خصوصی داشت نی نی سایت. خیلی راحت با هم بودیمممم

اره واقعااااا ... من یه مدت باز رفتم باز پارسال یه ایدی درست کردم اومدم ... ولی همه چی اینجا دروغ و بی تربیتی و بی فرهنگی بیداد میکرد ترجیح دادم باز برم ... ولی الان دلم تنگ شد 😥😥

حیف شد که کم میان تجربه هاشون میتونست به درد خیلیها بخوره

اره اون موقعه ها کلی تجربه در اختیار هم میزاشتیم ... اما الان همش خاله زنکیه. اون موقعه کلی درد دل میکردیم ولی هیچرقت بحث ها خاله زنکی نشد 

اره اون موقعه ها کلی تجربه در اختیار هم میزاشتیم ... اما الان همش خاله زنکیه. اون موقعه کلی درد دل م ...

نه بابا،اون‌موقع ام خیلی تفاوتی نداشت با الان

بنظرم‌مدیریت الان بهتره تازه!!

حالا ببین اونوختا چی بود دیگه😅

وای بقچه جاااان خوبی ... چقدر خوبه که دیدمت ... قدیمی همون 94 95 به بعد ... بقیه چی شدن همونایی که پ ...

مرسی عزیزم😘😘 همشون نه خیلیاا رفتن ولی خیلیاهم هستن عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏