2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه ی بارزش رو میخوام ببینم بوده وگرنه آره تو دنیا همه چی پُره 

اره پدر من حالا نمیتونم بگم ب کی لو میرم  ولی فامیل نزدیکش کلی پول خرج کرد و عروسیش و راه انداخت گفت وظیفمه و اینا  ...

اخرش شد ادم بده 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

والا هنگفت نبوده ولی خب چندبار خانوادم در حد جمعا 20 میلیون به شوهرم تو شرایطی ک خانوادش پشتشو خالی کرده بودن کمک کردن نه تنها پس نداد بلکه کلی تهمت و دروغ هم سرهم کرد و ازشون طلبکارم هست 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

اره 

شوهرم یه دوستی داره که همه کاری براااش کرده همه کارااااا 

همیشه فرشته نجاتش بوده 

امروز فهمیدیم ۳۰۰ هزار تومن ار دخل مغازمونو زده😑

هیچ جوره فکرشو نمیکرد دوستش اینجور آدمی باشه 

یعنی واسه کسی خرج کرد بعد پشیمون شد ؟ واسه کی و چرا پشیمون شد ؟ 

بله واسه چند نفر 

هزينه هاي خيلي خيلي زياد 

اين يه نمونش بود ك گفتم 

نميتونم بيشتر باز كنم چون خيليا ميشناسن من رو 

ولي از نزديكانش بودن ك حالا نه تنها يادشون نيست بلكه لطفش الان تبديل ب وظيفه شد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من واژه نمک نشناس بودن رو همه جا نمیپسندم...ببینم ما خودمون با هدیه ایه که میدیم برای خودمون توقع ایجاد میکنیم....من خودم هدیه اگه به کسی بدم و ببینم این حسو دارم بهش نمیدم تا زمانی که فکرم رو درست کنم. البته موضوع شما رو نمیدونم...

اره پدر من حالا نمیتونم بگم ب کی لو میرم  ولی فامیل نزدیکش کلی پول خرج کرد و عروسیش و راه انداخ ...

تقریبا مشابه وضعیتِ من ! شیطونه میگه آدم حرومشون کنه از یه جاشون بزنه بیرون ! 

من واژه نمک نشناس بودن رو همه جا نمیپسندم...ببینم ما خودمون با هدیه ایه که میدیم برای خودمون توقع ای ...

ما بی منت میدیم ولی نه اینکه طرف خرش از پل بگذره یادش نیاد اصن کی از پل ردش کرد !!! 

والا هنگفت نبوده ولی خب چندبار خانوادم در حد جمعا 20 میلیون به شوهرم تو شرایطی ک خانوادش پشتشو خالی ...

باز خوبه شوهرته به هر حال واسه خودت خرج کرده جای دوری نرفته . واسه غریبه بدی جگرت میسوزه 

تقریبا مشابه وضعیتِ من ! شیطونه میگه آدم حرومشون کنه از یه جاشون بزنه بیرون ! 

خیلی بابا و مامانم ناراحت شدن حتی بعد عروسیش توهین کردن ب بابام ک نمیخوایم بیاد خونه ما در حالی ک همه چیس از پدر من بود ..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
باز خوبه شوهرته به هر حال واسه خودت خرج کرده جای دوری نرفته . واسه غریبه بدی جگرت میسوزه  

نه والا خواهر واسه من خرج نکرد یه خونه فسقلی داشت ک دست مستاجر بود یارو میخواست پاشه این پول پیششو نداشت ک بده بابام داد بهش طرف رفت اینا ی مدت بعد خونه رو فروختن پولشم داداشش برد و یه ریالشو من ندیدم این وسط بابای بیچاره  من هنوز داره قسط وامی ک واسه آقا گرفت رو از جیب خودش  میده ... من ک حلال نمیکنم امیدوارم خودش و خانوادش از یه ریال اون پول خیر نبینن .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خیلی بابا و مامانم ناراحت شدن حتی بعد عروسیش توهین کردن ب بابام ک نمیخوایم بیاد خونه ما در حالی ک هم ...

چرا آخه ؟! سر چی ؟ ما هم به یکی دادیم زیاد هم دادیم فامیل هم نبودن غریبه ی غریبه الان پشیمون شدم واقعا کاش نمیذاشتم ...