2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون این کتابا رو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 49 پست
خب چرا نمی خوای بخونی؟ من اگه مدرسه می رفتم برات ردیف می کردم ولی پارسال تمکم شد

خب دلایلی دارم . منم مدرسه نمیرم وگرنه یکبار یکی از کتابام رو سال اول اینطوری دادم به دوستم

بزار دیوار یا شیبور

گذاشتم کسی زنگ نمیزنه 😑 زنگ هم میزنن یجوری ارزون میخوان که با انقلاب برابری میکنه

منم خب وقت گذاشتم رفتم گشتم اینا رو از انقلاب خریدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم کسی زنگ نمیزنه 😑 زنگ هم میزنن یجوری ارزون میخوان که با انقلاب برابری میکنه منم خب وقت گذاشت ...

تو سایت کانون صفحه دوازدهم تجربی و انجمن کنکور و اینستا هم بزارشون.

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 
ده تا بیست درصد . بهش بگو کتاباش خط تا هم نداره نو هست😶 هر کتابی هم خواست بگه ببینم اگر داشته باشم ...

باشه بهش میگم 

ولی تخفیفت کمه دیگه 

تو رو درکت میکنم میدونم پول کتابا هم احتمالا خیلی گرون دراومده ولی اگر بخواد بخره هزینه پست هم هست دیگه 

باشه بهش میگم  ولی تخفیفت کمه دیگه  تو رو درکت میکنم میدونم پول کتابا هم احتمالا خیلی گر ...

ممنونم . اخه عزیزم منم واقعا برایتک تک کتابا پولام رو جمع کردم و چقدر تو انقلاب چرخیدم . 

البته که خب کتابای مورد علاقش باشه بهش بیشتر تخفیف میدم 

تو سایت کانون صفحه دوازدهم تجربی و انجمن کنکور و اینستا هم بزارشون.

مگه میشه تو سایت کانون هم تبلیغ کتاب گذاشت ؟ من فقط گاج رو میدونستم. ادرس اون دوتای دیگر رو میدید لطفا

مگه میشه تو سایت کانون هم تبلیغ کتاب گذاشت ؟ من فقط گاج رو میدونستم. ادرس اون دوتای دیگر رو میدید لط ...

تو گوگل بزن کانون دوازدهم تجربی.

صفحش میاد میتونی کامنت بزاری .

کاربری قبلیمو ترکوندم.نپرس چرا. 
باشه بهش میگم اگه خواست بهت خبر میدم ان شاءالله بتونی به قیمت مناسب بفروشی گلم 

من تغییر رشته داده بودم مثل تو نوئه نو بود 

آره بعد یه سال رفته بودم کتاب بخرم گفتم اونو بیارم قبول میکنید گفتن آره و بردم پس دادم 

برو انقلاب ی راسته هست برای خرید و فروشه

چونه بزن بگو کاربردیه قیمت خوب میخرن

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده