2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این مدت مشاوره رفتین؟ تو خانواده کسی هست که بتونه کمکتون کنه؟ راهی برای بهتر شدن زندگیت هست؟ نه ...

مشاوره نرفتیم اصلا تو خانواده هم نه یعنی اصلا به کسی نمیگیم دعواهامونو اگرم بگیم کسی کمکی نمیتونه کنه

نمیدونم مشکل از کجاس اخه دعواهامون سر یه چیزه مشخص نیست که بخوام همونو حل کنم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم جدیدا تو دعواها خودزنی میکنم ازبس حرصم میگیره از دست شوهرم امروز تیغ برداشتم رگمو بزنم ولی ترسیدم 

مشاوره نرفتیم اصلا تو خانواده هم نه یعنی اصلا به کسی نمیگیم دعواهامونو اگرم بگیم کسی کمکی نمیتونه کن ...

شما حتما با یه مشاور صحبت کن

روان اون بچه رو ویران میکنی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

عزیزم یه مثال بزن از دعواهاتون اگه عصبانی میشه دادو بی داد میکنه تو سکوت کن تا خودش بیاد سراغت اونوقت حرفتو به کرسی بنشون اگه داد زد تو داد نزن وگرنه بدتر میشه سیاستای زنانه رو در نطر بگیر فوری جوابشو نده حرمتارو نشکن یعنی نزار بیشترازاین بشکنه مطلوم نمتیی کن ولی به وقتش حرفتو به کرسی بنشون دادو بیداد نکن اصلللا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
الهی بمیرم واسه پسرم دعوا میکنیم میترسه گریه میکنه مشاوره گرونه نمیتونم برم 

وسط دعوا و دادو بیداد فقط بچتو نابود میکنی حتنا شبا خ اب دعواتونو میبینه یهو پا میشه به گریه درسته

عزیزم یه مثال بزن از دعواهاتون اگه عصبانی میشه دادو بی داد میکنه تو سکوت کن تا خودش بیاد سراغت اونوق ...

داد و بیداد زیاد نمیکنه بیشتر اخم میکنه میره میخوابه منم کم طاقتم میرم دنبالش داد و بیداد میکنم اون اصلا جواب نمیده من بدتر عصبی میشم

داد و بیداد زیاد نمیکنه بیشتر اخم میکنه میره میخوابه منم کم طاقتم میرم دنبالش داد و بیداد میکنم اون ...

خوب عزیرم پس مقصر بیشتر خودتی برا دعوا و مشکل اصلییییی شنا بی پولیه درسته 

امروز اره خواب بود پا شد گریه کرد چون دعوای امروزمون شدیدتر بود بمیرم براش

چراتینکارو میکنی بچه رو داغون میکنی به نطر من مشکلاتت با یکم صبر قابل تحمله یکم بیشتر فک کن 

الهی بمیرم واسه پسرم دعوا میکنیم میترسه گریه میکنه مشاوره گرونه نمیتونم برم 

۱۴۸۰ مشاور تلفنی رایگان. فقط ۲۵ دقیقه میتونی صحبت کنی. ۸ صبح تا ۸ شب هستن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!