nmi مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 101 عنوان گیاه پنیرک کدومشه؟ +عکس 3096 بازدید | 29 پست میگن گیاه پنیرک واسه عفونت واژن خوبه هم خوردنش هم نشستن توشدرسته؟حالا کدوم این عکسا پنیرکه؟اولی رو پیدا کردم میخواستم ببینم همینه استفاده کنم؟ 🌼🌼اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌼🌼 1397/12/28 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123910 من سبزي خوردنو از سبزي كوكو تشخيص نميدم با چه اعتماد بنفسي اومدم اينجا!😐من برم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من سبزي خوردنو از سبزي كوكو تشخيص نميدم با چه اعتماد بنفسي اومدم اينجا!😐 من برم 😂😂😂😂 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
آناana عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 7854 همشونما بشون میگیم توله😁 مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.
nmi مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 101 همون اولیه پنیرک😁 ممنون عزیزممطمئنی اخه میترسم اشتباه بشه یهو بدترم کنه😔 🌼🌼اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌼🌼
anahiiid عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2389 فقط آخرب پنیرک نیست بقیه خودشن دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ما اسم عجیب غریبتری روش گذاشتیم میگیم اَمَن گَمَنجی جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
nmi مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 101 من سبزي خوردنو از سبزي كوكو تشخيص نميدم با چه اعتماد بنفسي اومدم اينجا!😐 من برم 🤣🤣👍👍 🌼🌼اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌼🌼
anahiiid عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2389 همشون ما بشون میگیم توله😁 کجایی هستی؟مام میگیم🤣 دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
هستی۰۰۰۰۰۰۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 9892 ممنون عزیزم مطمئنی اخه میترسم اشتباه بشه یهو بدترم کنه😔 اره مطمعنم عزیزم ما زمستون میریم باغمون میچینیم با شلغم میخوریم 😁
miss_katrin عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2234 من سبزي خوردنو از سبزي كوكو تشخيص نميدم با چه اعتماد بنفسي اومدم اينجا!😐 من برم موز بردار بعد برو
nmi مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 101 ممنون از همه دوستانی که جواب میدن😚😚 🌼🌼اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌼🌼
آناana عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 7854 کجایی هستی؟مام میگیم🤣 اول تو بگو میترسم شناسایی شم😁😁جنوب غرب کشور😁 مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم، طبیب ازخون نمیترسد.