2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم پنج هفته و ۱ روز هستم

انشاءالله برا همتون مبارک باشه

داستان من طولانیه

کلی تاپیک دارم

انشاءالله که عاقبت هممون بخیر باشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
منم همینطور ...شما الان درد پریودی ندارید؟

الان نه 

ولی تا هفته پیش داشتم

خفیف

الان یه درد خفیف پهلوم حس میکنم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خدا کنه برای منم قطع بشه لک نداشتی؟یا ترشح زیاد

چرا روز موعدم به مدت سه روز لک قهوه‌ای روشن داشتم

با دارو خداروشکر رفع شد

ولی ترشحات ادامه داره

خیلی زیاد نیست

امشب رفتم پیش یه ماما که خیلی ازش تعریف میکنن

بهم گفت خودت رو با شامپو بچه شستشو بده

اگر بهتر نشدی یه تست آب کن یه استکان سرکه سفید بریزتوش و چند دقیقه توش بشین🤨

سلام دوست عزیز منم دو روزه ای یو ای کردم میشه یکم راهنماییم کنی چیا خوردی ؟ نشاسته رو خوردی یا نه؟ و اون دوفاستون رو واسه چی بهت داده بود؟

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
سلام دوست عزیز منم دو روزه ای یو ای کردم میشه یکم راهنماییم کنی چیا خوردی ؟ نشاسته رو خوردی یا نه؟ و ...

گلم ما بعدش تزدیکی داشتیم و از سن بارداری فهمیدم ای یو ای نگرفته اون نزدیکی بعدش گرفته خیلی مهمه و هر روز نشاسته خوردم کامل استراحت کردم دوفاستونم خوردم که کمک‌کنه به لانه گزینی

گلم ما بعدش تزدیکی داشتیم و از سن بارداری فهمیدم ای یو ای نگرفته اون نزدیکی بعدش گرفته خیلی مهمه و ه ...

ممنون که جواب دادی.. آره نزدیکی رو میکنیم ولی من یکم ترشح قهوه ای فردای نزدیکی دیدم . نشاسته رو میریختی توی آب میخوردی یا میذاشتی روی گاز لعاب بندازه؟ و اینکه دکترم چون بعد آی یو آی لکه بینی داشتم شیاف پروژسترون داد بهم به نظرت همین شیاف کافیه یا دوفاستونم بگیرم بخورم؟ 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
ممنون که جواب دادی.. آره نزدیکی رو میکنیم ولی من یکم ترشح قهوه ای فردای نزدیکی دیدم . نشاسته رو میری ...

هرچی دکترت داده بخور نزدیکی ام فقط دو روز چون خود نزدیکی زیادم نطفه رو نمیذاره بگیره .تو شیر قاطی میکردم شیره انگدم خیلس خیلی کم میریخکم‌ توش میخوردم روزی دو سه بار 

لک‌قهوه ای به ای یو ای مربوطه چون کمی خراش وارد میشه از داخل زخم‌میشه بخاطر اونه طبیعیه