2777
2789

ز گهواره تا گور دانش بجوی...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بسیار عالی همیشه باید دنبال ارتقا خودت و دنباا کردن رویاهات باشی سن هم نداره 

تازه شما که اول جوونیته

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت ب اراده و انگیزه تون 

خیلی تصمیم خوبی گرفتید 🤗🤗

حسابی موفق باشید 🌹❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

فکر و خیال الکی نکن.مادر بزرگ من ۵۷ سالگی رفت تازه دبیرستان رو خوند.ببین به خودت انگیزه بده قرص و مواد غذایی افزایش حافظه و کارکرد مغز بخور.امگا۳ بخور.برنامه واسه درس خوندن داشته بدش.مثلا بگو یکشنبه و سه شنبه درس میخونم.به رشته ای که میری علاقه مند باش.کتاب های خارج از منابع درسی بخون.سعی کن تو کارای دانشگاه شرکت کنی و اگر سوالی واست پیش اومد بگرد تا جوابشو پیدا کن.💜

کار خوبی کردی .منم 36ساله 15سال قبل ارشدم رو گرفتم امسال دکترا میخونم.خیلی سخته بعد از گذشت اینهمه سال.اما لذت بخشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بستگی به آدمش داره. برای بعضی‌ها بهترین تصمیم هست. بعضی‌ها توی همون ۱۸ سالگی هم با هزار بدبختی یک رشته‌ی پرتی یه جایی می‌خونند.
ولی وقتی فکرش بکنی اوج رشد و جوانی فکری در همون سنین ۴۰ تا ۵۰ هست. استادان دانشگاه را ببینی که در واقع شغلشون مثل هر روز درس خوندن هست در این سنین به اوج می‌رسند. اصلا دیر نیست.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
کار خوبی کردی .منم 36ساله 15سال قبل ارشدم رو گرفتم امسال دکترا میخونم.خیلی سخته بعد از گذشت اینهمه س ...

چه قدر عالی. موفق باشی و لذتش را ببری

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

در هر سنی ادامه تحصیل و یادگیری خوبه. من ایران نیستم. اینجا حتی بعد از بازنشستگی (یعنی بعد از 65 سالگی) هم میرن دانشگاه فقط به خاطر علاقه یا مثلا زبان جدیدی را یاد می گیرن 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم