2777
2789

من برای عید کت و دامن مخمل مشکی دوختم که میخوام با ساپورت مشکی، کیف و کفش و تاپ قرمز بپوشمش. به نظرتون شال چه رنگی بهش میاد؟ قرمز؟ مشکی؟ یا لمه که تازه مد شده و تقریبا دودی رنگه؟ یا؟

پیشاپیش عذر میخوام اگه زود جواب نمیدم چون همچنان در حال خونه تکونیم😕

شال مشکی که گل قرمز داره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که اصلا کت دامن ندوست ببخشید

خواهش میکنم

منم دوس نداشتم فکر میکردم سنمو ببره بالا ولی از مدل کت و دامن بهنوش طباطبایی تو جشنواره فجر خیلی خوشم اومد و شبیهشو دوختم واسه عید😍🤗

شالتو حتما تک رنگ انتخاب نکن .. قرمز انتخاب کنی مثل لباس فرم میشه... مشکی تنها هم تعزیه ای میشه..

یه روسری شلوغ که بهش بیاد بپوش

یا شال مشکی سفید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینم فکر خوبیه شالای لمه چطورن؟ حالت پلیسه داره

شال شلوغ خوب نیست... اگه میخای بگیری دورنگ باشه خوبه.

روسری ولی شلوغ باشه قشنگه

شال شلوغ خوب نیست... اگه میخای بگیری دورنگ باشه خوبه. روسری ولی شلوغ باشه قشنگه

به نظرم شال باهاش قشنگتر بشه. با شالا و روسری های خودم امتحان کردم روسری زیاد جالب نمیشد

شال قرمز و مشکی خوبه؟ نمیدونم چرا نمیتونم از ۲ تا رنگ تو ست لباسام فراتر برم😂 فکر میکنم رنگی رنگی میشم

به نظرم شال باهاش قشنگتر بشه. با شالا و روسری های خودم امتحان کردم روسری زیاد جالب نمیشد شال قرمز و ...

پس سعی کن به نسبت مساوی از هر رنگ توش نباشه.. مثلا مشکی باشه با یه طرح ظریف قرمز لالوش😁