جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 عنوان بدبیاری 689 بازدید | 21 پست خانم ها واسه شما هم اتفاق افتاده که هی پشت سرهم بدبیاری بیارین؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده. 1397/12/28 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 ما امسال ماهی یکبار تصادف کردیم یا ماشین ضربه خورد یا همش مریض بودیم. اینجور مواقع چکار میکنین؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
نسیم۷۱۰ عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 537 ما امسال ماهی یکبار تصادف کردیم یا ماشین ضربه خورد یا همش مریض بودیم. اینجور مواقع چکار میکنین؟ میرم دعانویس برام باطل السحر بنویسه و دعای حرز
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 من خودم اسفند دود میکنم صدقه میدم صلوات میفرستم سعی میکردم انرژی منفی ندم به خودم ولی باز اتفاق می افته خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 میرم دعانویس برام باطل السحر بنویسه و دعای حرز واقعا ؟ یعنی ممکنه یکی سحر کرده باشمون؟ دعای حرز چیه دوستم؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3205 اتفاقا منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم امسال دو بار تصادف کردیم میترسم افسرده شدم
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 اتفاقا منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم امسال دو بار تصادف کردیم میترسم افسرده شدم همه از این همه تصادف و مریضی تعجب کردن مادرشوهرم رفته یه شهرستان دعا حصار واسه ماشین از یه ملا گرفته آخه اصلا یه چی عجیبه. من که افسردگی گرفتم میرم بیرون همش میترسم خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 رفتیم مسافرت. فکر کن شهر غریب تصادف کردیم. همش ناشکری میکنم میگم خدایا چرا با من دشمنی داری خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 ماهم الان وسط بدبیاری هسیم.سیل اومده😢 وای کجایین؟ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 شمالیم.گلستان.همه طرف آب گرفته.سد بشکنه واویلا خبر نداشتم. ایشالله اتفاقی نمی افته. چه بی موقع آخه دم عید!!!☹ خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 دقیقا مثل من البته من سر تصادف اولم آسیب خیلی دیدم خدا روشکر تصادف ما خسارت جانی نداره فقط مالیه ولی مریض تا دلت بخواد شدیم من که خودم روحیه ام را باختم هروقت رفتیم بیرون بگردیم تصادف کردیم. خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
الی۹۷ عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 495 دوست عزیزبه توصیه من فکرکنیدبااهل خانواده توبه واستغفارکنین ،بعدش رضایت پدرومادرتونوبدست بیارین ،نمازاول وقت بخونین ،انشالامشکلتون حل بشه.
جیلاسکو مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 550 دوست عزیزبه توصیه من فکرکنیدبااهل خانواده توبه واستغفارکنین ،بعدش رضایت پدرومادرتونوبدست بیارین ،نما ... اخیرا من یه گناهی کردم ممکنه مال این باشه؟ خانواده خودم که از دستم راضی ان ولی خونه مادرشوهرمم نمیرم چون بچه ها با هم نمیسازن خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
tooty عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 3205 خدا روشکر تصادف ما خسارت جانی نداره فقط مالیه ولی مریض تا دلت بخواد شدیم من که خودم روحیه ام را باخت ... شما وضعت مثل منه منم دو بار تصادف که داشتم پشت سر بوده تقریبا به فاصله سه ماه باورش سخته