2777
2789
عنوان

دکتر بیمارستان نازایی گفته پلی کیستیکی ولی طبق سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 20 پست
برای من فک کنم ۷ بوده...بعد خوردن متفودمین سونو دادی؟

من متفورمین نمیخورم چون باهاش اذیت میشم. الان کپسول گل مغربی و دوفاستون میخورم. من تاستون سونو دادم همه چی اکی بود زمستون که سونو دادم دکتر گفت پلی کیستی حتمن برو آزمایش هورمونی بده که ببینیم تأیید میشه که آزمایش دادم عددش 9 بود الان سه ماهه که از آزمایشم گذشته و برای چکاب نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیستیک درمان نداره ولی با تحریک تخمدان میتونی باردار شی چون تخمک داری ولی بدون دارو آزاد نمیشن

ولی من حدود ۱ سالو نیم پیش خودم باردار شدم بدون هیچ دارویی که سقط شد...الان که میرم بخش نازایی بخاطر ضعیف بودم اسپرم شوهرمه

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
ولی من حدود ۱ سالو نیم پیش خودم باردار شدم بدون هیچ دارویی که سقط شد...الان که میرم بخش نازایی بخاطر ...

من نگفتم پلی کیستیکا طبیعی باردار نمیشن

خیلیا با وجود پلی کیستیک بودن طبیعی باردار شدن ولی اگه نشد تنها راهش داروهای تحریک تخمدانه

خیلی از پلی کیستیکا هم لاغرن و هم سروقت پریود میشن

ما که گیج شدیم...بیخیال همون دارو هارو میخوریم...احتمالا برای من خفیفه انشالله...انشالله بچه دار شیم راحت شیم ازین سوالا و پیگیری ها😅

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘