2777
2789

سلام.

من قبلا لباس ها دخترمو با ماشین کهنه شور خودش میشستم.

الان دیگه میخوام با لباسشویی اتوماتیک خودمون بشورم و چون پودر صابون واسه ماشین ضرر داره مایع لباسشویی مخصوص کودکان گرفتم.

اما نمیدونم توی کدوم مخزنش باید بریزم.

صبر کنید عکس آپلود بشه بعد بگید توی کدومش باید مایع رو بریزم.

(الان خودم ریختم توی وسطی اما لباسشویی بعنوان نرم کننده آخر سر ازش استفاده کرد و لباس چرک تحویلم داد😐)

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مجبورم دوباره با تاید لباس ها رو بشورم😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

من میریزم جای پودر. منم با ماشین میشورم. فقط بزار رو کمترین زمانش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
جای پودر بریز دیگه  منم میندازم ماشین خودمون  چون غذامیخوره پسرم کهنه شور تمیز نمیشوره

آخه دوتا قسمت واسه پودر داره.

کدومش؟

تواولي بريز  بعداينك ي گزينه داره لباسشويي واس لباس ني ني هست

اون گزینه ۲ ساعت و ۵۵ دقیقه هست.😐 لباس که دیگه تحویلم نمیده

لباسشوييت مثه منه رو baby care بزار

اون گزینه خیلییییی طول میکشه

دور baby care خیلی طول میکشه

دقیقا