2777
2789

خانواده شوهرم پدرمو دراوردن دم عیدی باز رفتن دعا و جادو زدن منو شوهرمو جنگ بندازن،من الان خیلی داغونم دوماه و نیممه ویار وحشتناک دارم الان ۳ هفته است فقط سرم زدم هیچی نخوردم تو این ۳ هفته ۷کیلو کم کردم شدم ۴۸کیلو،دم ب دقیقه زنگ میزنن شوهرمو میکشونن اونجا،شوهرمم دیوونه شده الکی الکی دعواراه میندازه بیخود و بی جهت هم بخاطراینکه منو حرص بده گفته با خانوادت میخوام قطع رابطه کنم عید سمت اونا نمیریم منم گفتم اوکی پس منم سمت خانواده تو نمیام،ولی همه ی اینا کاملا بیدلیل دقیقا وسط خوشحالی اینجوری دیوونه شد ایناروگفت بخدا منم هنوز هاج و واج موندم نمیدونم چرا؟میگم چی شد یهو اینجوری شدی میگه هروقت باخاله ی من اشتی کردی منم سمت شما میام،بخدا خالش پول مارو ۴ساله خورده خودش ب من گفت زنگ بزن بگو پول مارو بده من زنگ زدم اونم هر چی از دهنش در اومد ب من گفت و من بی احترامی نکردم بهش شوهرم چون این صحنه رو دید قطع رابطه کرد باهاش حالا نمیدونم چی شده اشتی کردن ب من میگه هرچی گفته عیب نداره تو کینه ای نباش منم اصلا نمیتونم از این موضوع بگذرم چون خیلی حرفای بدی ب من زده حالا چیکار کنم  شرشون از سرم کم بشه؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خواهشازود جواب بدید
1
33%
لطفا
2
66%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نماز باطل السحر حضرت زهرا بخون بعدشم حرز بگیر برای خودت و شوهرت اصلا هم نزار بفهمن این کار کرد ...

چجوری هست لطفا بهم میگی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بنج دقيقة قبل از اذان صبح تا بنج دقيقة بعد از اذان صبح يه ذكري هست اونو بكو. واسه هر كاري جواب ميده. 

14 تا صلوات بفرست بعدش 40 بار بكو يا مولاي يا صاحب الزمان ادركني  و دوباره 14 تا صلوات بفرست. 

بعدش هر حاجتي داري به خدا بكو. انشالله خدا خودش بهت كمك ميكنه. 

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........