خانواده شوهرم پدرمو دراوردن دم عیدی باز رفتن دعا و جادو زدن منو شوهرمو جنگ بندازن،من الان خیلی داغونم دوماه و نیممه ویار وحشتناک دارم الان ۳ هفته است فقط سرم زدم هیچی نخوردم تو این ۳ هفته ۷کیلو کم کردم شدم ۴۸کیلو،دم ب دقیقه زنگ میزنن شوهرمو میکشونن اونجا،شوهرمم دیوونه شده الکی الکی دعواراه میندازه بیخود و بی جهت هم بخاطراینکه منو حرص بده گفته با خانوادت میخوام قطع رابطه کنم عید سمت اونا نمیریم منم گفتم اوکی پس منم سمت خانواده تو نمیام،ولی همه ی اینا کاملا بیدلیل دقیقا وسط خوشحالی اینجوری دیوونه شد ایناروگفت بخدا منم هنوز هاج و واج موندم نمیدونم چرا؟میگم چی شد یهو اینجوری شدی میگه هروقت باخاله ی من اشتی کردی منم سمت شما میام،بخدا خالش پول مارو ۴ساله خورده خودش ب من گفت زنگ بزن بگو پول مارو بده من زنگ زدم اونم هر چی از دهنش در اومد ب من گفت و من بی احترامی نکردم بهش شوهرم چون این صحنه رو دید قطع رابطه کرد باهاش حالا نمیدونم چی شده اشتی کردن ب من میگه هرچی گفته عیب نداره تو کینه ای نباش منم اصلا نمیتونم از این موضوع بگذرم چون خیلی حرفای بدی ب من زده حالا چیکار کنم شرشون از سرم کم بشه؟
بگو من که توهینی به ایشون نکردم که بخوام عذر خواهی کنم و به اصرار خودت زنگ زدم بهش، پس هروقت ایشون بابت توهین هایی که به من کرده عذر خواهی کرد منم آشتی میکنم. عزت نفس ات رو بخاطر هیچکی نشکن چون اگه الان که مقصر نیستی بری عذر خواهی کنی، از فردا هرکی راحت بهت توهین میکنه و میگه آخرش تو میای میگی ببخشید. یجورایی راه توهین های بعدی رو باز میکنی ، پس به احترام خودت صبر کن تا اول اونا بیان سمتت
دو رکعت رکعت اول ی حمد صدتا سوره قدر رکعت دوم ی حمد صدتا توحید بعد سلام نماز هدیه میکنی به حضرت زه ...
همین کار رو انجام بدم کافیه؟ذکری چیزی دیگه ای نداره؟
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بی تفاوت باش شوهر منم امسال با پدرم قهر کرده چون ماشین و پول میخواست ایشون هم خیلی منطقی گفتند نه ام ...
مگه بابات ب شوهرت بدهکاره😲😲
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
نه فقط ۱۴ روز باید تکرار بشه کسی هم نفهمه بعدش هم ی حرز باطل السحر عمری بنویسید برای خودتون.. ...
مرسی مهربون .اگر انجام دادی تاثیر داشته حرز باطل بهم میدی لطفا
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین