2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هی نقشه میکشن برام چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 29 پست

بگو من که توهینی به ایشون نکردم که بخوام عذر خواهی کنم و به اصرار خودت زنگ زدم بهش، پس هروقت ایشون بابت توهین هایی که به من کرده عذر خواهی کرد منم آشتی میکنم. عزت نفس ات رو بخاطر هیچکی نشکن چون اگه الان که مقصر نیستی بری عذر خواهی کنی، از فردا هرکی راحت بهت توهین میکنه و میگه آخرش تو میای میگی ببخشید. یجورایی راه توهین های بعدی رو باز میکنی ، پس به احترام خودت صبر کن تا اول اونا بیان سمتت

این نماز چطوریه عزیزم

دو رکعت هدیه به حضرت زهرا

رکعت اول حمد با صدتا سوره قدر رکعت دوم حمد با صدتا سوره توحید

اخر نماز بعد سلام میگی نماز هدیه میکنم به حضرت زهرا همه سحرا و حادو ها باطل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری هست لطفا بهم میگی

دو رکعت رکعت اول ی حمد صدتا سوره قدر

رکعت دوم ی حمد صدتا توحید

بعد سلام نماز هدیه میکنی به حضرت زهرا برای باطل شدن سحر و جادو

نیت هم دو رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا قربه الی الله

نه ،خیلی پررو تر از این حرفاست،اگه این سری کوتاه بیام باز مثل قبلنا بی احترامیاشون بیشتر میشه

براش دعا کن که خدا به راه راست هدایتش کنه. تو اونقدر بزرگی که این افراد کوچیک نباید تو رو از مسیر رسیدن به خدا دروت کنند. 

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
دو رکعت رکعت اول ی حمد صدتا سوره قدر رکعت دوم ی حمد صدتا توحید بعد سلام نماز هدیه میکنی به حضرت زه ...

همین کار رو انجام بدم کافیه؟ذکری چیزی دیگه ای نداره؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بی تفاوت باش شوهر منم امسال با پدرم قهر کرده چون ماشین و پول میخواست ایشون هم خیلی منطقی گفتند نه ام ...

مگه بابات ب شوهرت بدهکاره😲😲

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
نه فقط ۱۴ روز باید تکرار بشه کسی هم نفهمه  بعدش هم ی حرز باطل السحر عمری بنویسید برای خودتون.. ...

مرسی مهربون .اگر انجام دادی تاثیر داشته حرز باطل بهم میدی لطفا

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین