2777
2789
عنوان

چند روز بعد از مدروکسی پرژسترون باید بی بی چک بزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8642 بازدید | 35 پست
میشه بیای تاپیکم   برا امید دادن به مادرا.....😚😚

اره حتما میام.ان شالله همیچ مادری نگرانی فرزتدش رو نداشته باشه هیچ کس هم داغ فرزند نبینه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اره حتما میام.ان شالله همیچ مادری نگرانی فرزتدش رو نداشته باشه هیچ کس هم داغ فرزند نبینه

انشالله عزیزم انشالله بچتو بسلامتی بغل کنی گلم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشیدبامدروکسی باردارشدید؟

سلام ببخشید مدروسکی یعنی چی 🙆🙆🙆

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام دوستان ۶ ماه تو اقدامم و هنوز خبری از نی نی نشده امپول اچ ام جی و سینال افو قرص کلومیفن دکتر بهم داده ولی برای این ماه فقط مدروکسی پروژسترون داده.امروز ۶ روز از اخرین قرصی که خوردم میگذره ولی هنوز پری نشدم. کسی هست که بعد از مدروکسی باردارشده باشه؟؟؟

سلام دوستان ۶ ماه تو اقدامم و هنوز خبری از نی نی نشده امپول اچ ام جی و سینال افو قرص کلومیفن دکتر به ...

سلام عزیزم.من اون ماهی ک مدروکسی خوردن نه ولی ماه بعدش باردار شدم.یادمه دکتر گفت اگ بعد از خوردن قرص پریودی عقب افتاد بارداری ک من نبودم

مرسی گلم که جواب دادی. انشالا که به سلامتی زایمان کنی

فدات بشم.الان نی نی رو پامه داره میخوابه.

ان شالله شما هم زود باردار بشی و ی بچه صالم و صالح و با عمر طولانی خدا بهت بده

چندروز بعد مدرکسی تست زدی؟؟؟ من امروز تموم شد قرصم 

من بعد تموم شدن قرص پریود شدم.ماه بعد باردار شدم عزیزم.

دکتر گفت اگ عقب انداختی بارداری ک پریود شدم