سلام من اخرین قرص رو پنج شنبه شب خوردم.و روز ۳۰ام هم تاریخ پریودی قبلیم هست.پریودم منظم بوده ولی دکتر گفت اگ بعد از قرص پریود نشدی بارداری.یادم رفت ازش بپرسم چند روز بعد از قرص پریود میشم.میشه اگ اطلاعی دارید راهنماییم کنید.مرسی
اره حتما میام.ان شالله همیچ مادری نگرانی فرزتدش رو نداشته باشه هیچ کس هم داغ فرزند نبینه
انشالله عزیزم انشالله بچتو بسلامتی بغل کنی گلم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام دوستان ۶ ماه تو اقدامم و هنوز خبری از نی نی نشده امپول اچ ام جی و سینال افو قرص کلومیفن دکتر بهم داده ولی برای این ماه فقط مدروکسی پروژسترون داده.امروز ۶ روز از اخرین قرصی که خوردم میگذره ولی هنوز پری نشدم. کسی هست که بعد از مدروکسی باردارشده باشه؟؟؟