2777
2789

چی هست شیرینیش

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانوی کدبانو:

@banoyekadbano



#شیرینی_مشهدی

#شیرینی_آلمانی#شیرینی_مربایی


آرد ۳۰۰ گرم

زرده تخم مرغ یک عدد

عسل ۳۰ گرم

وانیل و هل نصف چ

شیر ۳۰ گرم

روغن جامد یا صاف شماره پنجاه ۱۵۰ گرم

پودر قند الک شده ۵۰ گرم


روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود به ترتیب تخم مرغ، وانیل، هل، عسل را اضافه میکنیم و هم میزنیم (نباید مواد را زیاد هم بزنیم در حد مخلوط شدن و یکدست شدن) آرد رو اضافه میکنیم و با نوک انگشتاتون فقط در حد یکدست شدن هم میزنیم. خمیر را در نایلون در یخچال ب مدت یک ساعت گذاشته استراحت میدیم بعد از استراحت خمیر رو روی مابین دو نایلون به ضخامت ۳ میل باز کرده و قالب بزنید. ( طبق فیلم)

فر رو از یک ربع قبل با درجه ۱۶۰ روشن کنید ( توستر ۱۵۰ )

در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد. باید حواستون باشه نسوزه این شیرینی خیلی زود میسوزه. بعد از خنک شدن لایه بالایی شیرینی رو یکم با شربت بار مرطوب کنید و بزنید تو کنجد یا نارگیل یا مغزیجات.مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و تزیین کنید.

نکته ها: 🚫خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود. 🚫روغن صاف نداشتین روغن جامد رو اب کنید ۲۴ساعت داخل یخچال بذارید ببنده سپس استفاده کنید

🚫همه مواد از یک ساعت قبل تو دمای محیط قرار بگیرن.

🚫برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بین هر لایه کاغذ روغنی بذارید و داخل ظرف دربسته تو فریزر قرار بدین. هر وقت خواستیم استفاده کنید از دو ساعت قبل تو دمای محیط بذارید سپس مارمالاد رو بهش اضافه کنید .

🚫حرارت فرها متغیره مواظب باشید نسوزه

🚫اندازه رو حتما با ترازو وزن کنید شیرینی حساسیه نمیشه ب پیمانه گفت 🚫یه دونه شو بذارید تو فر ببینید با چ درجه ای چ زمانی میپزه

🚫ماکرو و سولار اطلاعی ندارم

🚫برای بدون فر طبق شیرینی بهشتی که تو چند پست گذشته موجوده مراجعه کنید


بانوی کدبانو:

@banoyekadbano

سلام✋

#شیرینی_مربای یا مشهدی یا آلمانی

#شیرینی_مربای_اشرف_پز

دستور با فر 👇هشتگ رو بزنید

#شیرینی_مشهدی_اشرف_پز

پست بعدی رو از دست ندید

عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه  هم ماندگاری شیرینی بیشتره وباصرفه تره ،شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتما جامد باشه)

مواد لازم

آرد قنادی(شیرینی پزی )۶۰۰گرم یا (پنج پیمانه)

روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه )

پودر قند ۱۰۰گرم (ده قاشق غذاخوری )

شیر ۶۰ گرم (یک چهارم پیمانه )

عسل گرم ۶۰ گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر)

عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه

تخم مرغ یک عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

مارمالاد به اندازه لازم

روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ  سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه)

آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه

حتمااااا از پودر قند استفاده کنید

قبل از دست به کار شدن قابلمه رو بزارید رو گاز  تا گرم بشه و مانند فر عمل کنه(شعله متوسط باشه )عزیزان نه آب میخواد نه شعله پخش کن  کف قابلمه یک حلقه یا سه پایه میزاریم تا سینی کمی از کف قابلمه فاصله داشته باشه وته شیرینی نسوزه

خمیر رو از یخچال بیرون میارم چانه بزرگ میگیریم ومیان دو نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه باز کنید وقالب بزنید وبچینید رو سینی که کاغذ روغنی انداختیم  میزاریم رو حلقه  ودم کنی میزاریم و شعله رو کم میکنیم حدود بیست الی بیست و پنج دقیقه زمان لازم داره زیر شیرینی که طلای شد کافیه

عزیزان نگران قابلمه نباشید نمیسوزه قابلمه چدن ورویی عالیه قابلمه تفلون خراب میشه از دم کنی تازه استفاده نکنید لبه هاش بر اثر گرما زرد رنگ میشه

شعله خیلی کم باشه زیاد باشه ته شیرینی زود میسوزه

من از سینی پیتزا استفاده کردم

اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد

هر وقت احساس کردی خمیر با گرمای دست چسبناک شدن وقالب زدنش سخته بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره من هر دفعه به مقدار مصرف از یخچال درش میارم

کپی ممنوع حتی با ذکر منبع 🚫


@ashrafsoltani1348


سلام✋ #شیرینی_مربای یا مشهدی یا آلمانی #شیرینی_مربای_اشرف_پز دستور با فر 👇هشتگ رو بزنید #شیرینی ...

الهی خیر ببینی ولی من یک تشتک خمیر پر روغن دارم حیف بریزم بیرون حالا چه خاکی به سرم کنم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  1 ساعت پیش
توسط   shabaram  |  1 ساعت پیش