2777
2789

کاری نمیتونم کنم فقط دعا شوهرم به شدت کار میکنه ولی پولمون سریع خرج میشه

نه من نه همسرم ادم ول خرج یا خسیسی نیستیم 

به دیگران خیلی کمک میکنیم

دوتا بچه دارم و الان باردارم به شدت مشکل مالی داریم

البته نا شکری نمیکنم خدا را هزار مرتبه شکر که مشکل مالی داریم ولی سلامت هستیم 

اما خیلی دوست دارم دست و بالم باز باشه   

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

پسر یا دختر 

دو بچه کااااافیست 

اما چون دیگه کاریه که شده کار در منزل انجام بده مثل ارایشگری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بی پولی افتضاحه مام همین مشکلو داریم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مون دلمون می خواد شرایط خیلیا اینجور شده متاسفانه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

ولخرجی الکی نکن جاهایی ک واجب نیس خرج نکن .سعی کن مهمونی کمتر بگیر ..دستو دل بازی برا اینو اونو بزار کنار 

سعی کن یه قرعه کشی بنویس پولتو پس انداز کن 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

بافتنی..شمع سازی بلدی؟  دمه عیدی خوبه

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

خدا رزقتون  را زیاد کنه انشالله ولی اگه خیلی کمک می کنید به دیگران میگن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠