2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنکیک ، املت ، نون و پنیر و خیار و گوجه  با چایی شیرین😋

وااای هوس کررردم ،،،

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
ساندویج مرغ سمبوسه پیزا لقمه ایی کیک شکلاتی با چایی اینارو من دلم خواست دوس داشتی درست کن به یا ...

واقعا هیجان انگیزع

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
بارداری😖ببچخید☹

نه عزیزم ،،تیکرم برا تولد یه سالگی دخترمه 

راحت باش عزیزممم

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
ساندویج مرغ سمبوسه پیزا لقمه ایی کیک شکلاتی با چایی اینارو من دلم خواست دوس داشتی درست کن به یا ...

خوب شد گفتی من ساندویچ مرغ درست میکنم 👌

نمیدونم چیا داری  ولی نون پنیر گردو و چایی شیرین خیلی خوبه  بربری داغ با کره و شکر هم ...

بیشتر ی چیز غذا مانند میخوام

مرسی گلم

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

اسم تاپیکتو دیدم درجا پاشدم نیمرو زدم بر بدن تازه فهمیدم چقدر گرسنه م بوووووووود😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است