2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم خيلي حالم بده

415 بازدید | 34 پست

ميخواستيم بريم سفر منم يه ماهه هي مريضم و بيحال يه آمپول تقويتي مونده بود از داروهام گفتم بزنم هي نخوام خواب باشم تو راه يا غر غر كنم

رفتم يه مطب كه خيلي از وقتا ميرفتم برعكس هميشه تزريقاتش آقا بود موقع زدن يه قسمت رو با دستاش جمع كرد داشتم مي مردم

هيچ اتفاق خاصي نيفتاد ولي هم واجب نبود اون تقويتيه هم اينكه وقتي ديدم مرده مي تونستم بيام بيرون

خيلي اعصابم داغونه

همش مقصر خودم بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندون ایمپلنت کرده بودم درد داشتم سریع رفتم یه مطبی دکتره آقا بود منشیش نبود دادم برام تزریق کرد اصلنم عذاب وجدان نگرفتم خیلی درد داشتم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
دارم خودمو توي تايپيك ها سرگرم ميكنم ولي هر لحظه دلم ميخواد گريه كنم

بی خیال

دکتر سزارین دوم من مرد بود اونم سه تا مرد بالا سرم بود😂😂😂یکیشونم موهامو همش میزاش زیر کلاه😂😂😂😂

بی خیال

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

تو پا بود?

اگ بخوای این فکرارو کنی ک خودتو نابود میکنی

اولا دکتر محرمه

دوما یه نظر حلاله

سوما به قصد و نیت بدی هم ک نبوده

اونا اینقدر از اینکارا میکنن ک براشون مهم نیست

هر وقت باعث گناه طرفین بشه باید عذاب وجدان بگیری

تو پا بود? اگ بخوای این فکرارو کنی ک خودتو نابود میکنی اولا دکتر محرمه دوما یه نظر حلاله سوما به ...

آره نوروبيون بود به حدي ناراحت بودم كه برعكس هميشه اصلا دردشو حس نكردم😢