2777
2789
عنوان

نگهداری از گل های خانگی

650 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزیز برای من چند گلدان گل هدیه داده شده ولی نه اسم این گل ها نه شرایط نگهداری رو نمیدونم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه 

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اسم گلات ساکولنت باشه اینا رو نباید زیاد اب بدی 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

بزن گوگل شرایط نگهداری ساکولنت ها

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

از پایین اولی سمت راست احتمالا پرپینیه، نور کامل میخواد واسه تو خونه مناسب نیست، هفته ای دو یا سه بار آبیاری میخواد

اولی از پایین سمت چپ هم فکر کنم ناز یخی باشه، تو خونه میتونی نگهداری بیرون هم میتونی، هفته ای دو بار آبیاری

بقیه رو نمیدونم، ساکولنت هستن و آبیاری کم نیاز دارن ولی اسمشون رو نمیدونم

...

این خوشگلا ساکولنت هستن شبیه کاکتوس 

فقط نور میخوان، آب هم وقتی خاکشون خشک شد از گل فروشیها کود برای ساکولنت بگیر هر دو سه هفته یکبار بهشون کود بده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
این خوشگلا ساکولنت هستن شبیه کاکتوس  فقط نور میخوان، آب هم وقتی خاکشون خشک شد از گل فروشیها کو ...

عزیزم حسنی یوسف قلمه زدم کاشتم.. چرا غش کرد؟؟☹☹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم