2777
2789
عنوان

من دوس دارم غش کنم کسی هست بگه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8647 بازدید | 93 پست
فشترم رو شیش بوده باز نرفتم کما یا بی هوش نشدم اوجش ابنه بدنم بلرزه

من با فشار ۵ راهم میرفتم😂😂😂خودم پاشدم رفتم دکتر!!!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من تا يه چيز نميخورم كم ميخوابم غش ميكنم فشارم هميشه ٨ 

وای چه خوب

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
من همیشه دلم میخوا اگه قراره غش کنم عین تو این فیلما با ناز یه طرفی بیفتم رو مبل قشنگ پلکام بیفته رو ...

🤣🤣🤣🤣وای مردم از خنده

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
رگ کنار گردنت بهش میگن کاروتید سنسور داره جاشو تو گوگل ببین دو سه دقیقه روشو فشار بده بیهوش میش ...

جری میگی؟؟؟

حالا چرا اینجوری شک میخای بدی 

ببین هیچ وقت شوخی نکن معلوم نیست بعدش چی بشه 

طرف بود سر شوخی خورد زمین رفته تو کما یا سکته کرده از ترس

وقتی دوست داره چرا میخای بهش شک بدی

از زندگیت لذت ببر اینقدر بهش محبت کن که بیشتر بیشتر عاشقت بشه 

جری میگی؟؟؟

اره

ولی نمیدونم خودتم بتونی فشارش بدی و غش کنی یا ن

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

خوابگاه که بودم تو راهرو یهو چشام سیاهی رف گوشام انگار کر شدن دیگه نه چیزی دیدم نه شنیدم افتادم رو زمین‌.وقتی چشامو باز کردم چندتا از بچه ها منو برده بودن تو اتاقشون بهم آب قند داده بودن😑خوردم پاشدم برگشتم اتاق خودمون.دوستامم اصلا نفهمیده بودن😑

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
منم یه بار قلیون دوسیب البالو کشیدم منو گرفت پاشدم برم دستشویی دیگه هیچی نفهمیدم چشمامو باز کردم دید ...

🤣🤣🤣🤣 اتفاقا منم زیاد میکشم اما نمیوفته خیلی وقته که دیگه حتی نمیگیرم

تا شوهرم بترسه.قربونت گلم

من چند بار غش کردم یبار تو آبگرم بود ، مادرشوهر بنده خدا برگهاش ریختهریخت بود

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

منم میخوام غش،کنم وبترسونمش ولی سگ جون ترازاین حرفام.

دوستانی که میگن یه روز غذانخور...من شده یک هفته غذانخوردم اونم به خاطراینکه اشتهام کلا کورشده بود ولی غش فلان نکردم

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
منم میخوام غش،کنم وبترسونمش ولی سگ جون ترازاین حرفام. دوستانی که میگن یه روز غذانخور...من شده یک هف ...

دقیقا مث من تازه من هی واسه خنک شدن دلم یکم خون دماغم نمیشم

منم دوس دارم غش کنم یا دماغم خون بیاد 😂😂😂😂 اصن نمیشه  هیچ وقت نمیشههه

توروخدا هیچوقت ازین آرزوها نکنین..

من همیشه آرزو داشتم پام یادستم بشکنه..وقتی دوستامو میدیم ک دست یا پاشون شکسته اینقدر حسرت میخوردم.مخصوصا دوران مدرسه..

خلاصه گذشت و گذشت،،سال اول دانشگاه بودم توی تعطیلات عید،خیلی اتفاقی پام پیچ خورد و افتام و شکست..

شاید باورتون نشه ولی لحظه ایی که رفتم دکتر و عکس گرفتم از پام و دکتر داشت عکس رو نگاه میکرد تا تشخیص بده شکسته یا نه،،

صلوات نذر کردم که بگه شکسته و پامو گچ بگیرم   

ولی بعدش آنچنان بلایی سرم اومد که خدا میدونه..

چون با اون پاای گچ گرفته راه میرفتم،،اون ترک مویی که برداشته بود باز شد و دکتر گفت نیاز به عمل داره و باید پیچ و پلاک بذاریم توی قسمت

ترک خورده و...

البته عمل نکردم و با استراحت و گچ گرفتن مجدد مشکلم تا حدودی حل شد ولی الان بعد از گذشت 14سال،هنوزم توی زمستون و تابستون پا درد دارم.

یه باد سرد به پام بخوره  آنچنان دردی میگیره ک اشکم درمیاد.تابستون هم اگه ی ذره باد کولر بش بخوره درد دارم..

خلاصه قدر سلامتی تونو بدونید و چیزای خوب از خدا بخواید.

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..