2777
2789
عنوان

من دوس دارم غش کنم کسی هست بگه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8639 بازدید | 93 پست

واااا چرا آخه؟ 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غش هم بکنی نهایتش پنج دقس

شما برو تو کار قرص برنج

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
باید تو پری باشی و چیزی نخوری و یه ۲۴ ساعت نخواب غش میکنی 

باور کن پری بودم ۲۷ ساعت نخوابیدم بازم بی هوش نشدم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

چند روز هیچی نخور بعد یه شیشه ابلیمو بخور غش نمیکنی ولی به خاطر سکته مغزی ترحم برانگیر میشی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یعنی از دماغت اصلا خون نمیاد؟

نه حتی یه دفعه هم نیومده 😑

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
نیت کن

لعنتی نمیشه😥😥😥

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

😅😅😅😅😅 منم قبلا دوس داشتم آبلیمو میخوردم فشارم بیفته غش کنم ....دوران جهالت البته

۴ سال پیش یه سقط داشتم از شدت درد یبار از حال رفتم دو ساعت بعد بهوش اومدم

شاید باورتون نشه اما برام جالب هم بود ک بالاخره غش کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
واا .من از غش و بیهوشی خ میترسم.فک کنم من عقلم کمه اخه اینجا بعضا دوس دارن غش کنن

😂😂خیلی باحاله تا بهت یه چی بگن غش کنی 

من سگ جونم اصن

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
اصلا همچين كارى نكن گلم ميدونستى اگه فشارت بره پايين و غش كنى شايد برى توى كما

فشترم رو شیش بوده باز نرفتم کما یا بی هوش نشدم اوجش ابنه بدنم بلرزه