2777
2789
عنوان

امشب نزدیکی داشته باشم میگیره؟؟؟

4852 بازدید | 65 پست

امروز ترشحات کشی تخمک گذاری رو داشتم دوروز قبل ترشحات بسیار غلیظ و زیاد ولی کشی نبود امروز کش میومد 

پنجشنبه عکس رنگی گرفتم ...

امشب نزدیکی کنم بنظرتون لقاح صورت میگیره؟ 

کسی تجربه ای مشابه داشته ؟

شوهرم تحرک و تعداد اسپرمش عالی موفولوژیش ۴ که میخواد عمل واریکوسل کنه.

با توجه ب چیزایی که گفتم لقاح انجام میشه امشب اگه نزدیکی کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدا میدونه. درگیر این چیزا نشو

من دو تا بچمم احتمال بارداریم خیلیییی پایین بود‌ ولی اقدام اول گرفت‌. فقط خدا باید بخواد

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

چه سوالیه اخه

اگه خدا بخواد اره میشه اگه نخواد هم ک نمیشه ما چکاره ایم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

یعنی  نمیدونی  همه چیز  احتمال  هست؟  از یک متخصص  زنان  هم بپرسی  نمیتونه  بگه امشب  لقاح صورت  میگیره  یا نه

این دیگه  چه عنوانی هست 

سن عقلی رفت  بالا بعد بچه  دار شید

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی