2777
2789

خانوما چند روز بدنم میخاره..روی شکم.رون پام.پشت زانوهام..تقریبن همه جام..رون پام وپشت زانوهام وحشتناک میخاره..طوری که دوس دارم گریه کنم..ملتهبم شدم‌.دونه دونه انگار بادکرده .ولی رو شکم ودستام دونه های خییلی ریزه..ینی ابله مرغونه؟بدبختیه ها..دم عیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم کهیر زدی ی چیزی خوردی بهش حساسیت داشتی.من تو بارداری سفکسیم خوردم نمیدونستم حساسیت دارم بعد یه هفته فهمیدم اول شکمم میخارید بعد رون پاهام و زیر زانوهام بعد دستام دیگه اخرین با همه جام با هم واقعو خیلی بد بود پماد کالاندولا زدم خوب شدم

دونه هاش کم کم میریزه.تب د سردردم داره.دونه ها داخلشون ابکیه..ببین اون شکلیه مال شما

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
نه دونه های رون پام سفته..انقد خاروندم قرمزشدن..ولی ابکی نیست

کهیر زدی پس..یا حساسیته نگران نباش

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥