2777
2789

سلام دوستان 

من واکسن دو ماهگی دخترم و زدم ، دکتر برای بی حس شدن پاش قطره گیاهی منتول داد، من اولش فکر کردم سرکاری باشه ولی قبل رفتن پاهاش ران پاش با قطره ماساژ دادم دیدم دست خودمم داره سر میشه ،خیلی خوشحال شدم😊😊😊 قبل زدن واکسن هم تو مرکز دو سه قطره زدم ماساژ دادم ،دخترم الان خوابیده بخاطر آستامینوفن ولی راحت پاهاش داره تکون میده بدون ذره ای درد ، حتی اونجا هم فقط یه جیغ زد که بغل کردم سریع آروم شد، و کلا گریه تمام شد، هر چند ساعت یکبار باید به پاهاش قطره رو بزنم ،نتیجه تکمیلی اش بعدا میگم ،لطفا این تاپیک خیلی لایک کنید که همه مادرا ببینن 

اره درسته واکسنه دوماهگی برا بچه ها دردش زیاده ..‌..من ی راه کار بهت میدم برامن ک ج داد ...اینکه بچتو قنداق کن تا فردا حتما خب میشه ...متوجه شدی ‌..حتما ا فردا قنداق بشه مای بیبیو اینا تا فردا تعطیل کن حتما ج میگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که کوچولوت اصلا اذیت نشه ولی دکتر قطره منتول رو برای گرفتگی بینی بچه،بهم داد

فدات شم 😍😍😍 ایشالله 🤲🤲🤲اره برای اونم عالی ،اتاق بوی خوب گرفته تنفس راحت شده

اره درسته واکسنه دوماهگی برا بچه ها دردش زیاده ..‌..من ی راه کار بهت میدم برامن ک ج داد ...اینکه بچت ...

اتفاقا به من گفته بودم ،من به دکترش گفتم ،گفت نه، قنداق نکن باید پاهاش تکون بده، تکون دادن پا براش خوب،