زردیش ده هست. بچم چهار روزشه. احتمالا فردا ترخیص میشه پایین تر میاد چون از دیروز ظهر دستگاه قوی تر گذاشتن چیکار کنم زردیش برنگرده وقتی بردم خونه لطفا کمکم کنید چهار شبه نخوابیدم. کلا چهار شب شش ساعت خوابیده باشم داغونم
یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاسنی و شیرخشت بعد سرم خوراکی و خودتم خاک شیر بخور اگه شیر خودتو میخوره
شیرم نمیخوره. اصن داغونم. داغون
یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
سرخود قطره بدم؟ ساعت یازده بشه دکترش بیاد بهش بگم قطره ببینم چی میگه اسم قطره شنیده بودم منم شیر هر دو ساعت سه ساعت مبدم دسشویی ادرارم خوب میکنهخداروشکر دعا کنید. نه ماه اسنراحت مطلق الانم. بیمارستان با سزارینم داغون شدم