2777
2789

ده روز پیش واسه اینترنت پول ریختم بحساب یه بنده خدایی که نمایندگی داره و نت ش ارژ میکنه .ههمش میگه میریزم بعد نمیریزه.درسته زیاد نیست  ولی مال داداشم بود بیچاره داداشم دقیقا داره روزی ده تومن میگیره از صبح تا بعد از ظهر .سنش کمه تو ابمیوه بستنی کار میکنه برجی۳۰۰.حالا میخام ساعت ۹ برم مغازش سر و تهش کنم.خوابم نمیبره 😒😒😒😒

عجب صبری خدا دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خودتو کوچیک نکن.. صبر کن بریزه با زنگو پیام حلش کن

نه بابا کوچیک کردن نیس.اگه راحت به دست اومده بود اره کوچیک کردن بود.ولی میگم پول از صبح تا شب کار کردنه.

عجب صبری خدا دارد...

حتما پیگیری کن.

حقت رو بگیر حسابی هم حالشو بگیر.

چرا باید از اعتماد یکی سو استفاده کنه؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شوهرمو میفرستم خخخخخ یعنی تو گرفتن حق استاده.همچین میگیره که یارو خودشم تعجب کنه

خب اون جوری خوبه.. خودت نرو.. مردا زبون همو بهتر میدونن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
۸ میلیون؟برا چی ریختی به حساب یارو؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هشت هزار تومن.نخوندی متن رو؟ میگم داداشم برجی ۳۰۰ میگیره یعنی روزی ده هزار تومن

عجب صبری خدا دارد...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هشت هزار تومن.نخوندی م ...

ایرانسل نکبت  هم‌هر بار کلی پول منو میخوره من که میگم ولش کن  ۸ هزار تومن ارزش اعصاب خوردی نداره بجاش با کار فرماش صحبت کن ازش بیگاری نکشه حقوقشو بیشتر کنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خوب کاری میکنی ایوول

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

دلم واسه داداشت کباب شد "😔

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...