2777
2789
عنوان

چرا انقدر دل مرده شدم 😑😑

689 بازدید | 16 پست

الان تقریبا  دو ماه در گیر کار و مهمان داریم تولد دخترم بود و مهمان از شهرستان داشتم و همش استرس داشتم که کارام خوب پیش بره و همه چی مرتب باشه یعنی دیگه شبا تپش قلب میگرفتم و با بچه کوچیک خیلی اذیت شدم ولی باز دلم خوش بود بعد تولد پدر و مادر شوهرم میمونن من یکم به خودم و خرید و کارای که یکم روحم رو تازه کنه میرسم ولی زهی خیال باطل

حدود ده روز اینجا بود و ی هفته هم خواهر شوهرمو و بچش باشون بودن یعنی از صبح با اون خستگی و به هم ریختگی بعد تولد بلند میشدم کار میکردم تا غروب یعنی به زور دخترمو میدیم هزار تا حرف و تیکه و کنایه ازشون شنیدم هیچی نگفتم حتی به شوهرم ی کلام حرف نزدم که ازشون ناراحتم ولی دریغ از ی تشکر  

خیلی دلم گرفته هیچ کس ندارم این حرف ها رو بزنم یکم اومدم با شوهرم حرف بزنم همچین بهم توپید که دهنمو بستم اصلا حوصله هیچ کاری ندارم اول عید تولد مامان بابامه هنوز براشون کادو نگرفتم برا خودم که هیچی حتی ی جوراب هم نگرفتم خونه هم که دوباره همه جا نامرتب شده....

خیییلییی خستم

ببخشید طولانی شد خواستم یککم درد و دل کنم خیلی دلم پره

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همشون همینن فقط سنک مادرشون به سینه میزنن خودتو عشقه 

دقیقا

تولد خودم چند وقت پیش بود ی کادو برام نیورده بعد هر سال شوهرم براش کادو کمتر ۲۰۰ ۳۰۰ نمیگیره پارسال گوشی گرفت امسال هم دستگاه فشار

چی بگم که دلم پره

بعد من موهامو رنگ کردم کردم به جا این که بگه مبارکه میگه چقدر گرفت ازت حالا😠😠

بی خیال برا چی به حرف شوهرت اهمیت میدی  دایورت کن

هر کدوم از این حرفا رو هم به شوهرم بگم یا میگه سخت میگیری یا میگه به مادرم بربینی باهاش مشکل دارب و هزار تا حرف دیگه

هر کدوم از این حرفا رو هم به شوهرم بگم یا میگه سخت میگیری یا میگه به مادرم بربینی باهاش مشکل دارب و ...

شوهر منم همینه دیگه اصلا درمورد مادرش بد نمیگم سعی میکنم خودم جواب مادرشو بدم اگه چیزی گفت

خب واسه کسی که قدرتو نمیدونه خودتو به زحمت ننداز😕

چیکار کنم پدر مادرش شهرستانن بعد ده ماه اومدن خونم اونم برا تولد دخترم هر کاری کردم که کسی رو ناراحت نکنم ولی دیگه کم میوردم ی حرف کوچیک میزدم یا قیافم میرفت تو هم بهشون برمیخورد

شوهر منم همینه دیگه اصلا درمورد مادرش بد نمیگم سعی میکنم خودم جواب مادرشو بدم اگه چیزی گفت

دقیقا منم قبلا خیلی باهاش راجبش صحبت کردم که اشتباه کردم انگار و این دفعه گفتم هیچی نمیگم و انگار دارم خفه میشم هی دارم خود خوری میکنم

چیکار کنم پدر مادرش شهرستانن بعد ده ماه اومدن خونم اونم برا تولد دخترم هر کاری کردم که کسی رو ناراحت ...

بذار بربخوره واست مهم نباشه خدمتکارشون که نیستی شما😠فقط به بچت اهمیت بده به جز اون واسه هیچکس کاری نکن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بذار بربخوره واست مهم نباشه خدمتکارشون که نیستی شما😠فقط به بچت اهمیت بده به جز اون واسه هیچکس کاری ...

چی بگم 

صبح ها گه بچم بیدار میشه میدونم تا ی ساعت بازی نکنه و پوشکش و عوض نکنم هیچی نمیخوره منم وقتی بیدار میشه یکم بعدش براش صبحانه آماده میکنم 

شاید باورتون نشه عین ده روز هر روز که دخترم بیدار میشد میرفت بغلش میکرد هی بهش میگفت تو به به نمیخوری تو فلان نمیخوری ی جوری که من بشنومو مثلا ب غذا بدم

هر روز میگفتم مادر جان این الان نمیخوره اول یکم شیر مبخوره ی آبی بخوره پوشکش عوض کنم بعد براش ی چیزی آماده میکنم دوباره فرداش همون حرفا رو میزد دیگه داشتم روانی میشدم از دستش

بذار بربخوره واست مهم نباشه خدمتکارشون که نیستی شما😠فقط به بچت اهمیت بده به جز اون واسه هیچکس کاری ...

اونا هم فقط بچم رو میخوان از روزی که بچم به دنیا اومده دیگه من براشون هیچ اهمیتی ندارم فقط نوشون مهمه براشون

توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما😘💫🌟

عزیزان

بیاید همگی واسه خوشبختی متاهلا و باز شدن بخت مجردا یکی یه دونه صلوات بفرستیم.

(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تو این شبــای قشنگ رجب خـــدا 

به قلباتون ارامــش 💖

به دلاتون صفا🌹

به لباتون خنده😊

به جیباتون پول💵

به زندگیهاتون شادی و خوشبختی به تنتون سلامتی بده.💝

بهترینهارو خدا انشاالله بهتون بده و عزیزانتون رو واستون نگه داره💖❤💚

مجردم منم دعا کنیدلطفا، قربون دلای پاکتون