2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هر شرايطي اروم و صبور و مهربون بود اين بهترينشه🌷

این اصلشه ...باید با حوصله باشن

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
صبور و مهربون و با محبت

بدترين كاري كه كرد عصبيم كرد در حد سكته . فشارم بالا رفت و از اون موقع هم فشار خون سرم موند 

ولي خوب ترينش اين بود كه هر چي ميخواستم هر موقت شب بود هم ميرفت ميگرفت 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
بدترين كاري كه كرد عصبيم كرد در حد سكته . فشارم بالا رفت و از اون موقع هم فشار خون سرم موند  و ...

تازه خونه خريده بوديم و چون بيشتر پول رو من داده بودم خود همسرم خونه رو به اسم من زد . مامان احمقش زير پاش نشسته بود و گفته بود تو مردي و زحمت كشيدي و نميشه هيچي نداشته باشي  توهمون حال بد من اصرار كه الان بايد بريم محضر هر چي ميگفتم تهوع دارم و حالم بده ؛ ميام ولي وقتي بهتر شدم قبول نمي كرد . تا آخر فشارم رفت بالا و خونريزي و .... خدا رحم كرد بچم سالم موند 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
تازه خونه خريده بوديم و چون بيشتر پول رو من داده بودم خود همسرم خونه رو به اسم من زد . مامان احمقش ز ...

چیشد خونه یعنی الان به اسم شوهرته?

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
چیشد خونه یعنی الان به اسم شوهرته?

نه به اسم من بود تا چند سال . چون خودش پشيمون شده بود از كاري كه كرده . حالا من ميگفتم بريم بزن به نام خودت  اون قبول نمي كرد . بعدشم كه اونو فروختيم و خونه خريديم سه دانگ سه دانگ كه الان توشيم . 

تو کنار منی نمی ترسه دلم