2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همه جا هستیما😅😜

آره😂😂😂هر جا میرم هستیم چقد تاپیک کمه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

من برا عید و تعطیلی و اینا خوشحالم ولی از یه طرفم ناراحتم چونکه پسرم داره ۵سالش میشه و تازه داره جمله های کوتاه میسازه و کلا از لحاظ گفتار از همسناش عقبه و مشکلشم عدم تمرکزه که تحت درمانه حالا بخاطر این مسئله جلوی فک و فامیل خجالت میکشم بنظرتون متوجه گفتار ضعیفش میشن یا نه؟شما همچین کیسی ببینید چه فکری میکنید راجع به بچه و پدر و مادر؟ اینم بگم بچم ظاهرش خیلی خوشگل و بانمکه 

من برا عید و تعطیلی و اینا خوشحالم ولی از یه طرفم ناراحتم چونکه پسرم داره ۵سالش میشه و تازه داره جمل ...

عزیز دلم اینکه بچه خوب صحبت نکنه مگه تقصیر شماست اخه بعدشم من دخترخالم تا۷سالگی نمیتونست خوب صحبت کنه الان انقدر حرررف میزنه که نگو

عزیز دلم اینکه بچه خوب صحبت نکنه مگه تقصیر شماست اخه بعدشم من دخترخالم تا۷سالگی نمیتونست خوب صحبت کن ...

اخه ما فامیلیم باشوهرم و همه مخالف ازدواجمون بودن و البته بگم مشکل بچم متابولیکی نیستا فقط عدم تمرکز و بیش فعالیه ولی خب خیلی خجالت میکشم 

اخه ما فامیلیم باشوهرم و همه مخالف ازدواجمون بودن و البته بگم مشکل بچم متابولیکی نیستا فقط عدم تمرکز ...

اصلا خجالت نکش عزیزم یکم صبور باشین و الکی به بچه و خودتون استرس وارد نکنین