2777
2789

از علائم بگید ، چند وقت دیگه موعد پریودتونه ؟

من اول تا سوم فروردین باید پریود شم سینه درد دارم یه هفتس ، تخمدانم هم درد میکنه 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 8 فروردین باید بشم فعلا معمولی ام خبری نیست  

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
منم اول عیده😂😂

به سلامتی با خبر خوش بیایی

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
من  سی ام باید پری شم  درد کمر و تخمدان دارم حس پریودی 😭

مثل منی ....انشالله همه باهم مادر شدیم

من ازفردا میخوام بی بی چک بزنم😶 انشاالله مثبت بشه منم برم ازمایش و یه عیدی خوب به همسرم بدم😍

😍😍😍😍😍ای خدا .....امیدوارم دلت شاد شه 

من  سی ام باید پری شم  درد کمر و تخمدان دارم حس پریودی 😭

منم وقتی باردار شدم اون اوایل چنان علائن پریودی داشتم که هردفعه میرفتم دسشویی خودمو چک میکردم که پریود شدم یا نه... قبل فهمیدن بارداری یه بسته پد حروم کردم هی میگفتم الانه که بشم ولی باردار بودم

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
😍😍😍😍😍ای خدا .....امیدوارم دلت شاد شه 

انشاالله ،من اصلا به علائم توجه نمیکنم راستیتش علائم خاصیم ندارم جز درد تخمدان خفیف اونم گاهی

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺