shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 عنوان سلام بچه ها هرکی این ماه اقدام کرده بیاد باهم باشیم 😍 391 بازدید | 97 پست از علائم بگید ، چند وقت دیگه موعد پریودتونه ؟من اول تا سوم فروردین باید پریود شم سینه درد دارم یه هفتس ، تخمدانم هم درد میکنه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏 1397/12/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 من اقدام بودم 29 موعدمه و هیچ علائمی ندارم فقط دو روز پیش عضلات شکمم گرفته بود ما آبادانیا
سلین97 عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 334 من 8 فروردین باید بشم فعلا معمولی ام خبری نیست چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینهام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
cathrin7022 عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 9088 من میخواستم اقدام کنم سینوسهام عفونت کرد نشد. خدایا شکرت شکرت شکرت.
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 منم اول عیده😂😂 به سلامتی با خبر خوش بیایی عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 من ازفردا میخوام بی بی چک بزنم😶 انشاالله مثبت بشه منم برم ازمایش و یه عیدی خوب به همسرم بدم😍 من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
dokhtarpaeeiz عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 12143 من سی ام باید پری شم درد کمر و تخمدان دارم حس پریودی 😭 سی ام نداریم که ما آبادانیا
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 من سی ام باید پری شم درد کمر و تخمدان دارم حس پریودی 😭 مثل منی ....انشالله همه باهم مادر شدیم عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 به سلامتی با خبر خوش بیایی انشاالله ههمون مامان شدیم عزیزم من خیلی دلم روشنه عجیل من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
shahparakeman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1786 من ازفردا میخوام بی بی چک بزنم😶 انشاالله مثبت بشه منم برم ازمایش و یه عیدی خوب به همسرم بدم😍 😍😍😍😍😍ای خدا .....امیدوارم دلت شاد شه عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات میفرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات میفرستید 😢🙏🙏🙏🙏
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11498 من سی ام باید پری شم درد کمر و تخمدان دارم حس پریودی 😭 منم وقتی باردار شدم اون اوایل چنان علائن پریودی داشتم که هردفعه میرفتم دسشویی خودمو چک میکردم که پریود شدم یا نه... قبل فهمیدن بارداری یه بسته پد حروم کردم هی میگفتم الانه که بشم ولی باردار بودم و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
sangesaburr عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 1344 😍😍😍😍😍ای خدا .....امیدوارم دلت شاد شه انشاالله ،من اصلا به علائم توجه نمیکنم راستیتش علائم خاصیم ندارم جز درد تخمدان خفیف اونم گاهی من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺