2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به بعضی زنها دقت میکنه

658 بازدید | 28 پست

سلام 

این عادتو از اول ازدواج داشت و هر چی باهاش سرکله زدم وقیحتر هم شد بیشتر به زنهای متاهل نگاه میکنه و زنها هن در ازای نگاهس بهش خیره میشن  و عشوه میکنن 

نمیدونم چرا بعضی زنها اینطورین بعدم ی جور رفتار میکنن که دیدی شوهرت داره ب من نگاه میکنه 

و تحقیر میکنن

جدیدا این شرکت جدیدشون انگار به زنه س با اینکه متاهله برای شوهرم خیلی عشوه میکنه و به قول شوهرم خیلی با عشوه حرف میزنه 

و شوهرم وقتی این خانم هست ب من زنگ نمیزنه یا اصلا زنگ نمیزنه یا اگرم زنگ بزنه مثلا دیروقت ساعت شش و هفت شب که اون زن نیست 

حالا من الان با دو تا بچه پخته تر رفتار میکنم و کمتریا اصلا بهش گیر نمیدم 

یا اصلا خودمم بهش زنگ نمیزنم یا زرفش نمیرم تا خودش بیاد و حس میکنم همسرم اصلاح پذیر نیست و هر شرکت یا جایی میره دنبال سوژه س فقط نمیدونم چطوری برخورد کنم که حس تحقیر و از دست دادن اعتماد ب نفسم از بین بره و خودخوری نکنم از وقتی حساسیتم را کم کردم بهتر شده مثلا این که اصلا حلقه نمینداخت خودش گفت حلقه مو بده بزنم ولی حس میکنم حجب و حیا و اون احترام ب خاطر بحث و دعواهای گذشته بینمون از بین رفته 

خدایا سپردم به تو 

چیزی که میگی از شوهرت اصلااا جالب نیست ...ببخشید ولی دقت کن به جملت خیلیییی نگاه میکنه به بعضیاااااا...راستش به نظرم جز بدترین ویژگی های یه مردهست که درست بشو نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم فقط نگاه نیست😐آخه نگاه خالی خالی چ سودی داره😞

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اِه.ینی چی بزن لهش کن 😈👊👊

من بودم جات میکشتمش😠😠😠😬😬😬😬😂😂😂

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  

ای بایا چی بگم جامعمون رو فساد اورده بالا فقط اینو میدونم هیچی از هیشکی بعید نیس همه از هم اشغالتر شدن خودمن از شوهرم چیزی ندیدم ولی خیلی عصبیه میگه حوصله منو نداره میگه جمع کن برو خونه بابات چون افسردگی بعد زایمان گرفتم 😕

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
اِه.ینی چی بزن لهش کن 😈👊👊 من بودم جات میکشتمش😠😠😠😬😬😬😬😂😂😂

عزیزم چند لار ردم لهش کردم پدرشم در آوردم اما درست نشده وقیحتر و پرروترم شده

خدایا سپردم به تو 

اینقدر دقت کنه جونش بالا بیاد .هر وقت ازش خیانت دیدی و بهت ثابت شد مهریه تو بذار اجرا برزن تو دهنش خودش به شکر خوردن می افته . ببخشید ولی آدم هرزه رو تو صندوق امام رضا هم بذارید کار خودش میکنه .دنبال اینک اصلاح کنی زیاد نباش وقت تلف کردن.

💑
 چيزي نگفتي كه به شوهرت ؟ خيلي رو دادي كه جرات ميكنه بهت زنگ نزنه وقتي اون زنيكه هست 😐   ...

والا نمیدونم 😒 ما عاشق شدیم ازدواج کردیم ولی ب قول خودش این رفتارو از مجردی داشته و روش مونده اون زنه خیلی خوش هیکله و سوهرشم خیلی میخوادش ولی بازم ادا عشوه ش تعطیل نمیشه به نظرت چیکار کنم ؟؟؟

خدایا سپردم به تو 
اینقدر دقت کنه جونش بالا بیاد .هر وقت ازش خیانت دیدی و بهت ثابت شد مهریه تو بذار اجرا برزن تو دهنش خ ...

نه فقط دنبال هیزبازیه حرات خیانتو نداره کلا اهل زن نیست اگه اونام زنش میشدن همین بود کلا عشف دبد زدن یواشکی و مثبت هجده هست 

خدایا سپردم به تو 
از كجا ميدوني زنگ نزدنش به خاطر اون خانومه؟ 

یه عمره باهاش زندگی کردم اوایل ازدواج رفتیم ی سر تور اردبیل ی زنه با شوهرش بود شوهرش خیلی زشت بود زنه سر بود شوهر منم خوش قیافه س یک عشوه هایی میکرد واسه سوهرم و شوهرمم با نگاهش زنه رو میخورد از ترس که زنه بهش نخ نده دست منو نمیگرفت 

خدایا سپردم به تو