2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به بعضی زنها دقت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 28 پست
نه فقط دنبال هیزبازیه حرات خیانتو نداره کلا اهل زن نیست اگه اونام زنش میشدن همین بود کلا عشف دبد زدن ...

بدار اینقدر نگاه کن سر وتهش یکی شه .هرچی حساس تر بشی آون بدتر میکنه اصلا  ی مدت به اینکار توجه نکن به خودت برس هرجا هم میری محفل گرمی کن خودش خسته میشه میداره کنار بلاخره یا اینکه به قول نقی معمولی با این ننگ به گور میره😂😂

💑
والا نمیدونم 😒 ما عاشق شدیم ازدواج کردیم ولی ب قول خودش این رفتارو از مجردی داشته و روش مونده اون ز ...

عادت خيلي بديه من نميتونم تحمل كنم ميزنم فكرشوهرم ميارم پايين 

شما زنگاتو بزن به همسرت مخصوصا روزاي كه زنه هست و بعضي روزا برو شركت به عنوان سر بزني يا نهار باهاش بخوري غير منتظره بعضي روزا بگو بهش كه ميام باز فك نكنه اعتماد نداري 

و به خودت برس خيلي از اين ك الان هستي نمدونم ديقا چه تريپي هستي ولي  بيشتر تيپتو عوض كن استايلتو مدل موهاتو و روزاي ميري پيشش بيشتر برس به خودت اعتماد به نفستو ببر بالا در اخر مهمه اين

hair coloris ~ hair keratin 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدار اینقدر نگاه کن سر وتهش یکی شه .هرچی حساس تر بشی آون بدتر میکنه اصلا  ی مدت به اینکار توجه ...

هه والا ی عمره دارم سعی میکنم بیخیال بشم چی بگم اومدم به شماها بگم ببینم کسی تجربه شو داشته که مثلا شوهرش این مدلی بوده بعد خودش درستس کرده باشه

خدایا سپردم به تو 
هه والا ی عمره دارم سعی میکنم بیخیال بشم چی بگم اومدم به شماها بگم ببینم کسی تجربه شو داشته که مثلا ...

نه خواهر گلم درست شدنی نیستن .خودت اذیت نکن اتفاق هرچی پیرتر بشن بدتر هم میشن

💑
عادت خيلي بديه من نميتونم تحمل كنم ميزنم فكرشوهرم ميارم پايين  شما زنگاتو بزن به همسرت مخصوصا ...

آره اولای ازدواج من یوهو چاق شدم اونم خیلی چاق شد ولی لاغر دوست داره 

والا ننبدونم باورت میشه دست ب دامن دعانویس شدم کلا آب روغن قاطی کردم 😆

خدایا سپردم به تو 
عادت خيلي بديه من نميتونم تحمل كنم ميزنم فكرشوهرم ميارم پايين  شما زنگاتو بزن به همسرت مخصوصا ...

والا سر همین سفر اردبیلمون پدرسو درآوردم ولی لا فک پایین آوردن بیشعورتر هم میشن کافیه به روسون بیاری آی تو نگاه کردی فلانیم نگات کرد بهشون القا میشه که ببین دیگه من به زنم سرم یا دیگه زنمم فهمیده من مورد توجه زنا هستم پس دیگه جلوس راحتتر میتونم نگاه کنم فوقش بعدش انکار میکنم 

خدایا سپردم به تو 

اگه برم شرکتشون میفهمه که من حساس شدم میشناسمش

خدایا سپردم به تو 
میشه یه پیر مرد پرحاشیه . دیگه قسمت تو هم همین بود دیگه گلم ......

نه خب دیدم هر چی کمتر حساس باشم بیشتر به من نزدیک میشه باورت میشه بهش بی محلی میکنم بیشتر سمتم میاد این مردارو خدا فقط باید شفا بده کلا برعکسن

خصوصا شوهر من که نوبره 

خدایا سپردم به تو 
بدار اینقدر نگاه کن سر وتهش یکی شه .هرچی حساس تر بشی آون بدتر میکنه اصلا ی مدت به اینکار توجه نکن ب ...

خخخ اره دیوونس بهش محل نمیدم و به کاراش ریگ حساس نشدم ادمتر شد و کمتر انجام داد ی جورایی قط شد 

خدایا سپردم به تو